Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του Μάριου Σαλμά στο Μεσολόγγι - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Μαΐου 2023

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του Μάριου Σαλμά στο Μεσολόγγι


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία καθηγητή κύριου Μάριου Σαλμά στην πρωτεύουσα του νομού στο Μεσολόγγι. Περισσότεροι από 1000 Μεσολογγίτες έδωσαν το δυναμικό παρών στην μεγάλη αυτή συγκέντρωση του κυρίου Σαλμά. 

Στην ομιλία του ο κύριος Σαλμάς εξήρε το έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Τόνισε την αναγκαιότητα να ανανεωθεί η εντολή στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, ζήτησε συστράτευση όλων των πολιτών καθώς επίσης επισήμανε τα σημεία της πολιτικής που θα πρέπει η επόμενη κυβέρνηση να δώσει έμφαση ώστε να υπάρξει καλύτερη αποτελεσματικότητα του κυβερνητικού έργου. Αναφέρθηκε στο έργο του από τις θέσεις που πέρασε τόσο για την Ελλάδα όσο και για το νομό Αιτωλοακαρνανίας. 

Να σημειωθεί η θερμή υποδοχή του κόσμου που κατέκλυσαν τον εξωτερικό χώρο του ραδιομέγαρου Μεσολογγίου. 

 
Στο τέλος της ομιλίας ο κύριος Σαλμάς ανανέωσε το ραντεβού με τους πολίτες στην τελική του προεκλογική ομιλία στο Αγρίνιο που θα γίνει την Πέμπτη 18 Μαΐου 7:30 το απόγευμα στο Κοράλι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad