Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Έκδοση διαφημιστικού φυλλαδίου για τον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Μαΐου 2023

Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Έκδοση διαφημιστικού φυλλαδίου για τον Αστακό


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

Αγαπητοί Φίλοι-Συμπατριώτες

Ο Σύλλογός μας στην προσπάθειά του να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις που απαιτούνται ούτως ώστε να κερδίσει ένα ικανοποιητικό κομμάτι από την "πίτα" του εγχωρίου (και όχι μόνο) τουρισμού και συγκεκριμένα των εκδρομέων της καλοκαιρινής περιόδου, καθόσον οι ενδείξεις είναι εξαιρετικά θετικές, προμηνύοντας αύξηση του τουριστικού ρεύματος σε όλη την Ελλάδα, με απόφαση του Δ.Σ. θα προβεί στην δημιουργία ενός εντύπου (8σέλιδου ή και 10σέλιδου) στο οποίο θα καταγράφεται αφενός μεν η ιστορία του Αστακού, παράλληλα δε θα είναι πλούσιο σε φωτογραφικό υλικό (εξάλλου αυτό είναι και το ζητούμενο) το οποίο θα διανεμηθεί τόσο κατά την καλοκαιρινή περίοδο στους διερχόμενους εκδρομείς (κατά κύριο λόγο με το πλοίο της γραμμής Αστακός-Ιθάκη-Κεφαλονιά) όσο και σε μεγάλα τουριστικά γραφεία στην Αθήνα, στην Πάτρα και στην Κέρκυρα, με τα οποία έχουμε έρθει ήδη σε επαφή και μέσω αυτών θα επιδιώξουμε να προγραμματίσουν κάποιες εκδρομές στον Αστακό είτε συμπεριλαμβάνοντας μέσω του προγράμματός τους σαν μονοήμερη ή διήμερη παραμονή, είτε σαν στάση με αφετηρία το τελικό τους προορισμό.

Όπως όλοι γνωρίζουμε πέραν της προβολής και διαφήμισης μέσω του διαδικτύου, το οποίο έχει την δυνατότητα να μεταφέρει την είδηση πολύ μακριά και σε λίγα δεύτερα, υπάρχει ακόμη και η πιο προσφιλής αλλά πάντα δημιουργική και ελπιδοφόρα προβολή μέσω των tour operators.

Η προσπάθειά μας βασίζεται σε ένα και μοναδικό σκοπό. Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ και Η ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ.

Για τον λόγο αυτό το έντυπο που θέλουμε να προωθήσουμε βασίζεται πάνω στην συγκεκριμένη λογική.

Η πρωτοβουλία μας αυτή δεν θα έχει επιτυχία και κατ' επέκταση δεν θα υπάρξει ρεύμα (μικρό ή μεγάλο δεν είναι το ζητούμενο για την πρώτη προσπάθειά μας) προς τον Αστακό εάν δεν συμβάλλετε με την δική σας συνδρομή, με τη συνδρομή όλου του Εμπορικού και Επιχειρηματικού κόσμου του Αστακού.

Ήδη έχουμε διανείμει με προσωπική επιστολή στο σύνολο σχεδόν των Εμπορικών και Επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, καφέ, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, σούπερ μάρκετ καθώς και στις υπόλοιπες εμπορικές επιχειρήσεις που δεν είναι εύκολο να αναφερθούν για την οικονομία του χρόνου και χώρου) μεταφέροντας το αίτημά μας και ζητώντας την στήριξη που μεταφράζεται σε μια πολύ μικρή (ελάχιστη) οικονομική συμπαράσταση που έχουμε θέσει ως βάση χωρίς να υπάρχει περιορισμός προς τα πάνω.

Η συγκεκριμένη (σημερινή) ανάρτηση απευθύνεται (πέραν της υπενθύμισης σε όσους έχουν λάβει επιστολή) και σε όλους τους συμπατριώτες μας βρίσκονται εκτός του Αστακού και διατηρούν επιχείρηση και που δεν είχαμε την δυνατότητα να τους στείλουμε επιστολή. Είναι γνωστό ότι εκατοντάδες φίλοι που διαμένουν σε όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο Αθήνα) θα ευαισθητοποιηθούν και θα αναδείξουν με την συμβολή τους την προσπάθειά μας σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία.

Λόγω του ότι τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά, ενημερώνουμε όλους τους φίλους μας (συμπατριώτες μας) εντός και εκτός Αστακού ότι καταληκτική ημερομηνία για να συμμετάσχετε σαν χορηγός στο φυλλάδιο είναι η 31η Μαΐου.

Και αυτό διότι πρέπει να γνωρίζουμε το σύνολο των χορηγών ούτως ώστε να δημιουργηθεί ειδικός χώρος στο φυλλάδιο (κατ' ανάγκη και επιπρόσθετος), να δημιουργηθεί το γράφημα από τον γραφίστα, να μας επιστραφεί να το ελέγξουμε για τυχόν λάθη, να επιστρέψει στον γραφίστα για το κλισέ και εν συνεχεία να φύγει για το τυπογραφείο. Από το τυπογραφείο πρέπει να διανεμηθεί σε όσα τουριστικά γραφεία έχουμε επιλέξει ούτως ώστε να έχουμε την δυνατότητα να προγραμματίσουν σε κάποια από τις εκδρομές τους τον ΑΣΤΑΚΟ.

Εκτιμούμε ότι θα υπάρξει αρκετά μεγάλη ανταπόκριση διότι η άφιξη και διαμονή στον Αστακό ακόμη και του ελάχιστου αριθμού για την φετινή περίοδο θα είναι κέρδος για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Η προσπάθεια μας αυτή απευθύνεται φυσικά και σε επιχειρηματικό κόσμο που ναι μεν δεν έλκονται από τον Αστακό, αλλά κατάγονται από τα τοπικά διαμερίσματα πέριξ του Αστακού. Δεν υπάρχει αποκλεισμός στην διαφήμιση, απλά σαν σύλλογος απευθυνόμαστε κατά κύριο λόγο στον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Αστακιώτικο ΛΑΟ.

Με την ελπίδα ότι η προσπάθειά μας θα στεφθεί με επιτυχία, αναμένουμε την ανταπόκρισή σας.

Χρήστος Μπόνης: 6977267078
Λευτέρης Καραχρήστος: 6934602585
Χάρης Βασσάλας: 6945568078

Μπορείτε να ενημερώνεστε για το έργο και τα νέα μας:

Facebook:
Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών

Instagram:
Syllogos_apantaxoy_astakiwtwn


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad