Δήμος Ξηρομέρου: Ορισμός νέας προθεσμίας υποβολής αιτήσεων σχετικά με τη χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Μαΐου 2023

Δήμος Ξηρομέρου: Ορισμός νέας προθεσμίας υποβολής αιτήσεων σχετικά με τη χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους δημότες του Δήμου Ξηρομέρου, ότι με απόφαση του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Γεώργιου Καραγιάννη, έχουμε ορισμό νέας προθεσμίας υποβολής αιτήσεων σχετικά με τη χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής, για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτήρια από τις πλημμύρες και τον ανεμοστρόβιλο της 8ης και 9ης Δεκεμβρίου 2020, σε περιοχές του Δήμου Ξηρομέρου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ορίζεται νέα προθεσμία έως την 29η Νοεμβρίου 2024 (αρχής γενομένης από τη δημοσίευση της παρούσας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως), εντός της οποίας, εφόσον άλλως δεν ορίζεται μεταγενέστερη προθεσμία, οι ενδιαφερόμενοι, για την αποκατάσταση των πληγέντων κτηρίων τους από τις πλημμύρες και τον ανεμοστρόβιλο της 8ης και 9ης Δεκεμβρίου 2020, σε περιοχές του Δήμου Ξηρομέρου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την έκδοση άδειας επισκευής και τη χορήγηση στεγαστικής συνδρομής (Σ.Σ.) ή για τον καθορισμό δικαιούχου στεγαστικής συνδρομής για ανακατασκευή, αυτοστέγαση ή αποπεράτωση κτηρίου.

Επισυνάπτεται παρακάτω το επίσημο έγγραφο της απόφασης.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Παράταση προθεσμίας για αιτήσεις ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ.pdf


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad