Πάνος Πετρονικολός: Παραπληροφόρηση και υποκρισία... - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Σεπτεμβρίου 2023

Πάνος Πετρονικολός: Παραπληροφόρηση και υποκρισία...


Παραπληροφόρηση και υποκρισία...


Tο πιο θλιβερό ακόμα και από την παραπληροφόρηση είναι η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Για να δούμε λοιπόν πως είναι να αγαπάς τον τόπο σου και να βάζεις το εμείς πάνω από το εγώ.

Ας πούμε όταν ξεχνάς να βγάλεις τις παρωπίδες και να παραδεχτείς ότι το 90% των έργων που υλοποίησε η νυν δημοτική αρχή,ξεκίνησαν από την προηγούμενη, αλλά τις καρπώθηκε η νυν, δε λέγεται αγάπη για τον τόπο σου, υποκρισία λέγεται.

Ας πούμε όταν ξεχνάς ότι η μυρωδιά του λιμανιού προϋπήρχε βαθιά στα έτη,αλλά θεωρείς ότι δημιουργήθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή,εκτός από οσφρητική αμνησία, πάσχεις και απο υποκρισία, όχι αγάπη.

Ας πούμε όταν ξεχνάς ότι έχεις χρόνια εργασίας στην εστίαση και επιρρίπτεις ευθύνες πρώτα σε τρίτους, αντί να κάνεις αυτοκριτική, όπως (τυχαίο παράδειγμα) να ξεκινούσες χαμηλώνοντας τον ήχο της μουσικής, όπου αναγκάζεις τους δημότες του Αστακού να μένουν άγρυπνοι και να κοιμούνται όταν εσύ αποφασίσεις να χαμηλώσει ο ήχος, δε δείχνει και μεγάλη αγάπη για τον τόπο σου και τους συνδημότες σου, αλλά για το προσωπικό σου συμφέρον. Αυτό δε λέγεται αγάπη, άσε να μαντέψω... υποκρισία λέγεται.

Ας πούμε όταν μιλάς για δημοτικούς υπαλλήλους φαντάσματα, αλλά έχεις 120 με 130 συμβασιούχους (όλως τυχαίως οι 47 από αυτούς τυγχάνει να είναι υποψήφιοι με το συνδυασμό της νυν δημοτικής αρχής) που απλά πληρώνονται τρυπωμένοι στα σπίτια τους, μάντεψε υποκρισία λέγεται αυτό, όχι αγάπη.

Συνοψίζοντας το καλύτερο που έχετε να κάνετε από το να κρίνετε ποιος αγαπάει τον τόπο του ή να ασχολείστε με ποιότητες αίματος, θα ήταν να κάνετε μια ενδοσκόπηση, γιατί τα γεγονότα σας εκθέτουν συνεχώς ανεπανόρθωτα.Τα ντεσιμπέλ της αλήθειας από εδώ και πέρα, θα ακουστούν όσο δυνατά ακούγεται και η μουσική. "

1 σχόλιο:

  1. Οχ μωρε πετρονικολε ποιος αδειάζει να ασχοληθεί μαζί σου.. με τόσες μαλακιες που πετάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad