"Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια": Θαυμάστε τον απέραντο σκουπιδότοπο του κυρίου Τριανταφυλλάκη!!! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Σεπτεμβρίου 2023

"Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια": Θαυμάστε τον απέραντο σκουπιδότοπο του κυρίου Τριανταφυλλάκη!!!







Από το γραφείο Τύπου και επικοινωνίας


6 σχόλια:

  1. τελικά είναι πολύ παλιανθροπως έπρεπε να είχε μια σκουπηδιαρα σε κάθε κάδω 24 ώρες.... ρε πόσο βλακες είσαστε για να πάρετε έναν ψήφο δεν ντρέπεστε λίγο με αυτα που κάνετε ο κόσμος σας έχει καταλάβει τη είσαστε....ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΧΟΣ οποίος τα ανέβασε κακό σας κάνει και οχι καλό και πάλη ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΆΙΚΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΜΗΝΑΝ ΕΓΩ ΕΣΑΣ ΘΑ ΨΗΦΗΣΩ ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντιπολίτευση του κ.....
    Για πρώτη φορά ο Αστακός είναι τόσο καθαρός όσα χρόνια τον θυμάμαι.
    Έχετε ξεχάσει μου φαίνεται τα ζουμακια που σταζανε απο το απορυματοφορο επί των ημερών σας και εζεχνε όλος ο Αστακός το δεκαπενταυγουστο.
    Να μη μιλήσω για το λιμάνι που βάζατε σε λειτουργία τα μοτέρ τέλος Ιουλίου.
    Αυτό πάντως που σας αναγνωρίζω είναι το θράσος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ ένα έχω να πω δ θέλετε τόπο καθαρό θέλετε έναν τόπο σκατό κ βρώμικο όπως τον είχατε πριν κ Γαλουνη και κ Πανταζή ..αλλά να θυμίσω και κάτι τότε όταν είχατε βγει βάλατε άτομα να καθαρίσουν κ ούτε τα μισά χρήματα δ τους δώσατε από αυτά που είχατε κανονίσει...φάγαμε τηννβρωμα του Αστακού κ για σας για να φαίνεστε κ μας δώσατε το μακρύτερο.Κατοικος Αστακου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ , Ο ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad