Απόστολος Ν. Πανταζής: Ευχαριστήριο προς τα τοπικά μπλογκς - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Οκτωβρίου 2023

Απόστολος Ν. Πανταζής: Ευχαριστήριο προς τα τοπικά μπλογκς


Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τα τοπικά μπλογκς Dragamesto news, Astakos News, Xiromero News, xiromero.gr για την έντιμη έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δίχως διακρίσεις.

Το Mytikas press αν και αρθρογραφούσε υπέρ της δημοτικής αρχής οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή τη φορά κράτησε έντιμη στάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Xiromero News κέρδισε τις εντυπώσεις τιμώντας τη μνήμη του ιδρυτή του.

Τεράστια λύπη προκαλεί η των τελευταίων ημερών και κατά την προεκλογική περίοδο άσχημη και αντιδεοντολογική πληροφόρηση από το Veloutsa News τουλάχιστον όπως εγώ κατανοώ όπου ο διαχειριστής του πιθανόν παρασυρόμενος από “προσωπικές υποθέσεις” μετέτρεψε την ενημέρωση σε προπαγάνδα με μένος απέναντι στη παράταξη και τον ίδιο τον κύριο Αλέξανδρο Σάββα.

Ο κύριος Σάββας είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, τίμιος ανώτατος δικαστικός, τιμή και “κόσμημα” για την περιοχή μας που δεν άξιζε αυτή τη βρώμικη αντιμετώπιση καθώς ούτε και όλα τα στελέχη της παράταξης.

Ειλικρινά λυπάμαι για το μπλογκ που όλοι πιστέψαμε αγαπήσαμε και στηρίξαμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Η ενημέρωση δεν πρέπει να αποβλέπει στο προσωπικό συμφέρον καθώς ούτε τα οικογενειακά επιτρέπεται να εμπλέκονται με τα επαγγελματικά.

Όλοι έχουμε διαδρομή στη ζωή μας και για το λόγο αυτό θα πρέπει να σεβόμαστε και τη διαδρομή του άλλου.

Εγώ σήμερα διαγράφω τη σελίδα Veloutsa News και απαγορεύω κάθε ανάρτηση που αναφέρεται το όνομα μου από το ίδιο blog, διότι η ενημέρωση πρέπει να είναι αντικειμενική και όχι προπαγάνδα με οσμές παρασυρόμενες από προσωπικές επιθυμίες, εκνευρισμό και άλλους αθέμιτους παράγοντες.

Το ίδιο θα ζητήσω και από την παράταξη να πράξει.

Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος.

Απόστολος Ν. Πανταζής

1 σχόλιο:

  1. Μόνο που δεν έχετε κανένα τέτοιο δικαίωμα να απαγορεύετε σε κάποιον να αναφέρεται στο όνομα σας εκτός και αν σας συκοφαντεί. Οπότε να κοιτάτε κάθε ποστ ξεχωριστά και αν υπάρχει θέμα να πηγαίνετε στη δικαιοσύνη. Οτιδήποτε άλλο είναι φασιστικό και δεν συνάδει με τα δημοκρατικά ιδεώδη τα οποία υποχρεωτικά υπηρετεί όποιος θέτει τον εαυτό του στην κρίση των συμπολιτών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad