Σε τίτλους :

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

:: Καταχωρήστε δωρεάν τη δική σας αγγελία ::
(παρακαλούμε διαβάστε τους όρους καταχώρησης στο τέλος της σελίδας)


ΑΓΓΕΛΙΕΣ
16/9/2018
Ενοικιάζεται στούντιο στην Δημητρούλα Aστακού 200€/μήνα ή 25€/μέρα. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 697740410217/6/2018
Πωλούνται είκοσι (20) θηλυκές αγελάδες, στην περιοχή Παλαίρου Αιτωλοακαρνανίας. Τιμή συζητήσιμη. Μόνο σοβαρές προτάσεις. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6980981480, 6932213725

18/4/2018
Πωλείτε αγροτεμάχιο 4 στρέμματα πάνω στον κεντρικό δρόμο Αστακού - Μπαμπίνης περιοχή Αστακός. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6906127816 (Κωνσταντίνος).
Τιμή 2800 το στρέμμα 11200 το σύνολο. Η τιμή είναι συζητήσιμη.

16/4/2018
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα πλήρης κοντά στο κέντρο του Αστακού σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, 35 τ/μ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972751972 (Δημήτρης).

13/3/2018
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ 6977351913.Όροι καταχώρησης

- Για να καταχωρήσετε την αγγελία σας, στείλτε μας e-mail στο astakosnews@gmail.com, με το περιεχόμενο της αγγελίας και θέμα "καταχώρηση αγγελίας"

- Η κάθε αγγελία θα προβάλλεται δωρεάν στο Astakos-News για διάστημα 60 ημερών. Μετά το πέρας των 90 ημερών θα διαγράφεται.
 

- Σε περίπτωση που επιθυμείτε την προβολή της αγγελίας σας και μετά το διάστημα των 90 ημερών, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail astakosnews@gmail.com, ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά.
 
- Η υπηρεσία των αγγελιών παρέχεται μέσω του δικτυακού τόπου astakos-news.gr και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δημοσιεύουν μικρές αγγελίες. Η παρεχόμενη υπηρεσία διέπεται από τους γενικούς όρους χρήσης του astakos-news.gr, ως προς το περιεχόμενο των αγγελιών, τη δεοντολογία των χρηστών, τη χρήση των προσωπικών στοιχείων, τα πνευματικά δικαιώματα κ.λ.π. Η χρήση της υπηρεσίας συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρακάτω Όρων:

- Η υπηρεσία παρέχεται στους χρήστες δωρεάν (για διάστημα 60 ημερών) για τη δημοσίευση ενός κειμένου μαζί με μία, δύο ή τρείς φωτογραφίες (προαιρετικά). Στη περίπτωση που κάποιος χρήστης επιθυμεί τη δημοσίευση αγγελίας με περισσότερες από τρείς φωτογραφίες, video, κλπ, θα πρέπει να έρθει σε επικοινωνία με το astakos-news.gr.

- Ο χρήστης της υπηρεσίας φέρει την ευθύνη και την υποχρέωση: α) να δηλώνει πλήρη και αληθή στοιχεία β) να καταχωρεί αγγελίες για το περιεχόμενο των οποίων έχει νόμιμο δικαίωμα χρήσης και διάθεσης.

- Δεν επιτρέπεται στους χρήστες να δημοσιεύουν αγγελίες το περιεχόμενο των οποίων είναι ψευδές, ανακριβές, απατηλό, παραπλανητικό, παράνομο, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, συκοφαντικό, βίαιο, χυδαίο, πορνογραφικό, φυλετικό, ρατσιστικό, προκαλεί βλάβες στους ανηλίκους, παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα, κλπ.


- Το astakos-news.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των μικρών αγγελιών, όπως επίσης δεν ευθύνεται για την ορθότητα, ακρίβεια, πληρότητα των δηλωθέντων στοιχείων καθώς είναι τεχνικά αδύνατον να ελεγχθούν. Αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο της κάθε αγγελίας, είναι ο χρήστης που την καταχώρισε και το astakos-news.gr ουδεμία ευθύνη φέρει σχετικά με τα ανωτέρω.
 
- Ο χρήστης που ανταποκρίνεται στο περιεχόμενο μιας αγγελίας έχει την αποκλειστική ευθύνη να εξακριβώσει αν τα στοιχεία που περιέχονται σε αυτή ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή όχι. Το astakos-news.gr δεν θα προβαίνει σε δημοσίευση - ανάρτηση αγγελιών ή και θα διαγράφει - καταργεί χωρίς προειδοποίηση, καμια άλλη εξήγηση και κατα την κρίση του, αγγελίες το περιεχόμενο των οποίων αντίκειται στους όρους του παρόντος.

- Η υπηρεσία προσφέρεται στους χρήστες χωρίς κανενός είδους εγγύηση ρητή ή τεκμαιρόμενη για το διάστημα που θα είναι διαθέσιμη. Το astakos-news.gr μπορεί, όποτε το κρίνει σκόπιμο, να επιφέρει τροποποιήσεις στην υπηρεσία ή και να διακόψει την υπηρεσία περιστασιακά ή και οριστικά, χωρίς καμία προειδοποίηση των χρηστών.

- Με την χρήση της υπηρεσίας θεωρείται οτι διαβάσατε, κατανοήσατε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης της υπηρεσίας των αγγελιών. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους αυτούς, παρακαλούμε πολύ να μην συμμετέχετε στις αγγελίες του Astakos-News.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA