Έκτρωση: Μαμά ΖΩ κι ας μη το ξέρεις... - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Μαΐου 2011

Έκτρωση: Μαμά ΖΩ κι ας μη το ξέρεις...

Έκτρωση: Η δολοφονία μιας ψυχής από τους... "Γονείς".

Την απάντηση την δίνει ο γιατρός Bernard Nathanson όπου με τη βοήθεια του υπερήχου καταδεικνύει την αγωνία που έχει το έμβρυο μόλις ξεκινάει διαδικασία της επέμβασης. Από 140 παλμούς το δευτερόλεπτο που έχει η καρδούλα του ανεβαίνει στους 200 μόλις τα χειρουργικά εργαλεία του δολοφόνου γιατρού τρυπήσουν τον αμνιακό σάκο.

Μόλις το έμβρυο καταλάβει το τέλος του ανοίγει το στοματάκι του, βγάζει μια σιωπηλή κραυγή, και παραδίδει τη ψυχούλα του στον Δημιουργό της.

Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι γιατροί γιατί όταν κάνουν αμνιοκέντηση (χρησιμοποιείται μία πολύ λεπτή βελόνα την οπoία οδηγεί με τη βοήθεια υπερήχων στη μήτρα της γυναίκας μέσω της κοιλιάς, λαμβάνεται μια μικρή ποσότητα υγρού και η βελόνα αφαιρείται) και κατά λάθος η βελόνα ακουμπήσει το μωρό, το μωρό τινάζεται και οι βιαίες αντιδράσεις του καταγράφονται στον υπέρηχο.

Φεύγει όμως με ένα παράπονο από τους γονείς του: γιατί δεν συνεργάστηκαν με τον Θεό να έλθουν και αυτά στον κόσμο τούτο να ζήσουν τη ζωή τους ....

Στον αλλο κόσμο που τα στέλνουν οι γονείς τους, παρακαλούν τον Θεό να στείλει μια τιμωρία στους γονείς τους για να καταλάβουν το σφάλμα τους. Αραγε ο Θεός θα τα εισακούσει;

Ακούστε το όραμα που είδε ο π. Εφραίμ από την Αριζόνα της Αμερικής (ένας αγιασμένος άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται σε ιεραποστολή στην Αμερική και έχει δημιουργήσει 20 μοναστήρια εκεί) για την τύχη των γυναικών που έκαναν έκτρωση και εφυγαν αμετανοήτες και ανεξομολόγητες από την παρούσα ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad