Κώστας Γεωργούλας: Η Κοινωφελής Επιχείρηση και οι εργαζόμενοί της, κύριοι της παράταξης «Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή τώρα», δεν χρειάζεται σωτήρες - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Απριλίου 2019

Κώστας Γεωργούλας: Η Κοινωφελής Επιχείρηση και οι εργαζόμενοί της, κύριοι της παράταξης «Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή τώρα», δεν χρειάζεται σωτήρες


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Αστακός, 9-4-2019
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, Ν.Π.Ι.Δ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προς μεγάλη μου λύπη διάβασα σήμερα ένα επίσημο Δελτίο Τύπου του Συνδυασμού Δύναμη Ελπίδας, Ανατροπή τώρα με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Τριανταφυλλάκη Γιάννη (δείτε εδώ).

Λύπη γιατί ξεκίνησε με αθέμιτο τρόπο μια προσπάθεια κατακρεούργησης του έργου που έχει προσφέρει η Κοινωφελής Επιχείρηση τα χρόνια επί θητείας μου (2014-2019), μέσω των προγραμμάτων της και ειδικότερα με το πρόγραμμα Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής , τα λεγόμενα ΚΔΑΠ και μάλιστα με τόσο φθηνό τρόπο.

Κουτσομπολιά, μια γνωστή τακτική καφενείου, του τύπου μου είπαν, κάπου άκουσα, ήρθε και μου ’πε κάποιος εργαζόμενος …. Προφανώς και οι εργαζόμενοι που έχουν προσληφθεί στην Κοινωφελή Επιχείρηση και συγκεκριμένα στα ΚΔΑΠ έχουν επιλεγεί αξιοκρατικά και με διαδικασία ΑΣΕΠ μιας και ήμουν, είμαι και θα είμαι υπέρμαχος της αξιοκρατίας και της εντιμότητας.

Να σημειωθεί ότι πριν 3 χρόνια τα ΚΔΑΠ ήρθαν στο Δήμο μας με ενέργειες, εμένα ως Προέδρου, των εξωτερικών συνεργατών της επιχείρησης, του ΔΣ και του Δήμου και φυσικά όλων όσων στήριξαν, στηρίζουν και θα στηρίζουν τα ΚΔΑΠ.

Ως προς το προσωπικό υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει άψογη συνεργασία γιατί και το έργο τους είναι αξιόλογο και φυσικά θα ήταν τουλάχιστον γελοίο να τρομοκρατήσει κάποιος, πολλώ δε μάλλον ο Πρόεδρος μιας Κοινωφελής Επιχείρησης που την πήρε από το μηδέν και την έχει φθάσει στο ζενίθ της επιτυχίας της και συνεχίζουμε.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση και οι εργαζόμενοι της, κύριοι της παράταξης Δύναμη Ελπίδας, Ανατροπή τώρα, δεν χρειάζεται σωτήρες, ούτε λαϊκά δικαστήρια, το έργο της αναμφισβήτητα φαίνεται προς τα έξω και θα συνεχίσει να φαίνεται, γιατί πολύ απλά μικρότητες σαν και αυτές που προσπαθείτε να περάσετε δεν θα σας περάσουν…

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΗΞ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad