Πυρετώδεις οι ετοιμασίες για το Καρναβάλι του Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Μαρτίου 2011

Πυρετώδεις οι ετοιμασίες για το Καρναβάλι του Αστακού

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι προετοιμασίες για το Αστακιώτικο Καρναβάλι ξεκίνησαν λίγες μόνο ημέρες πρίν την ημέρα του Καρναβαλιού. Παλεύουν με το χρόνο τα διάφορα συνεργεία που έχουν αναλάβει την προετοιμασία για το Καρναβάλι ώστε να είναι όλα έτοιμα την Κυριακή 6 Μαρτίου.

Το Καρναβάλι του Αστακού φέτος θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία και όχι στην παραλία όπως τις προηγούμενες χρονιές. Επίσης φέτος, παρουσιάστρια θα είναι η ηθοποιός κ. Ελένη Φιλίνη, όπου θα παρουσιάζει και κατά τη διάρκεια του Καρναβαλιού αλλά και κατά την παρουσίαση των γκρουπ στη πλατεία.


Μια άλλη αλλαγή που θα παρατηρήσετε, είναι η διαμόρφωση του χώρου που υπήρχε το συντριβάνι (ναι εκεί ήταν συντριβάνι...κάποτε) στη πλατεία. Στη θέση λοιπόν του συντριβανιού έριξαν χώμα αρκετό και έφτιαξαν έναν λοφίσκο όπου στο κέντρο του δεσπόζει ένας φοίνικας και γύρω γύρω διάφορα λουλούδια.

Να θυμίσουμε ότι το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 17:00 έχει προγραμματιστεί ψυχαγωγική εκδήλωση με Κλόουν και Ξυλοπόδαρους για τα μικρά και μεγάλα παιδιά ενώ αμέσως μετά, στις 19:30 θα χορέψουν ο Χορευτικός Όμιλος Αστακού αλλά και διάφοροι άλλοι Όμιλοι και Σύλλογοι. Στο τέλος της εκδήλωσης θα μπορείτε να γευτείτε χειροποίητα γαλακτομπούρεκα, μια προσφορά του Συλλόγου Γυναικών του Αστακού.

Τέλος, την Κυριακή 6 Μαρτίου το Καρναβάλι του Αστακού θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα. Να είστε όλοι εκεί!

Καλή μας διασκέδαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad