Παραίτηση Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμου Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Μαρτίου 2011

Παραίτηση Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμου Ξηρομέρου

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας του Δήμου Ξηρομέρου κ. Δημήτρης Αρβανίτης στις 17 Φεβρουαρίου του 2011, δήλωσε την παραίτησή του στο Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Πυθαγόρα Σαμαρά, η οποία έγινε δεκτή.

Σε αναπλήρωση του παραιτηθέντος Δημοτικού Συμβούλου, ορκίστηκε στις 18 Φεβρουαρίου, ο κ. Γιώτης Αλέξανδρος του Παναγιώτη.

Ακολουθούν οι αποφάσεις της αποδοχής της παραίτησης του κ. Αρβανίτη καθώς και της ορκωμοσίας του κ. Γιώτη:

Η αποδοχή της παραίτησης του κ. Δημήτρη Αρβανίτη



Το πρακτικό της ορκωμοσίας του κ. Αλέξανδρου Γιώτη

2 σχόλια:

  1. Συναλλαγής το ανάγνωσμα! Από Δημοτικός Σύμβουλος υπάλληλος του Δημάρχου για κάμποσα ευρώ κ. Αρβανίτη! Μπράβο, να σε χαίρονται όσοι σε ψήφισαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eλπιζω οτι ως το τελος της τετραετιας(ληξη της θητειας της Δημοτικης Αρχης) το blog αυτο να συνεχισει να υπαρχει (και το ευχωμαι!!!)για να μπορουμε οπως και τωρα να διατυπωνουμε τις παρατηρησεις μας.
    Η σκεψη μου και παραλληλα η ευχη μου απορρεει απο την αδοξη πορεια που ειχε ενα παρομοιο blog του αγαπητου φιλου Θ. Ζαρκαδουλα που σταματησε ξαφνικα(;)να βρισκεται στον αερα και που εδινε την δυνατοτητα σε παρα πολλους να εκφραζωνται, να διαμαρτυρωναται, να τοποθετουνται πανω στα δρωμενα στον Αστακο
    Ολα τα πιο πανω τα γραφων διοτι καθολην την τετραετια θα εχουμε να γραψουμε η και να σχολιασουμε χιλιαδες αποφασεις σαν και την πιο πανω (συναλλαγη την αναφερει ο ανωνυμος) και θελω να πιστευω οτι δεν θα επιβληθουν αλλες δυναμεις για να φιμωθουμε ολοι(κατχοι blogs,αρθρογραφοι, σχολιαστες κ.λ.π.)
    Η τετραετια της νεας Δημοτικης Αρχης θα ειναι πλουσια και σε προσκηνιο και σε παρασκηνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad