Π. Στάϊκος: «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, θα τους κόψω τα καρύδια στα Δικαστήρια» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Απριλίου 2011

Π. Στάϊκος: «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, θα τους κόψω τα καρύδια στα Δικαστήρια»

Τα Δημόσια Πρόσωπα πρέπει να τα έχουν όλα στο φως. Αυτό κάνω και εγώ σήμερα. Όλα στο φως. Η πολιτική αντιπαράθεση θα πρέπει να έχει και κάποια όρια. Κάποιοι θα πρέπει να ξέρουν και να χάνουν. Κατανοώ και την εμπάθεια και το φθόνο και την εκδίκηση , αλλά την μικροπρέπεια κάποιων δεν την κατανοώ.

Κάποιοι έφθασαν στο σημείο να κάνουν καταγγελία στην ασφάλεια , ότι έχω στην κατοχή μου κάποια αρχαία.
Έτσι σήμερα Πέμπτη 7/4/2011 και ώρα 10.00 π.μ. δέχτηκα μία πρωτόγνωρη για μένα έκπληξη. Ήρθαν στο σπίτι μου, όπου είναι και το Ιατρείο μου, ο Διοικητής της Ασφάλειας Μεσολογγίου με δέκα αστυνομικούς, παρουσία και Εισαγγελέως και κάνανε τα πάντα φύλλο και φτερό στο σπίτι, στο Ιατρείο, στην αυλή, στην ταράτσα, στο γκαράζ και στα δύο αυτοκίνητά μου. Ξεσκόνισαν τους υπολογιστές μου (όπου οφείλω να ομολογήσω έδειξαν πολύ σεβασμό στα Ιατρικά αρχεία) και έψαξαν όλο το φωτογραφικό υλικό με προσωπικές και οικογενειακές στιγμές.

Οι άνθρωποι έκαναν την δουλειά τους, οφείλω να ομολογήσω με πολύ σεβασμό προς το πρόσωπό μου (φαινόταν στο πρόσωπό τους πως κάποιοι αισθανόντουσαν άσχημα), αλλά κατανοώ απολύτως την θέση τους, αφού ήταν υποχρεωμένοι, μια και κανένας δεν μπορεί να έχει ασυλία, όσο ψηλά και να βρίσκεται στην ιεραρχία της επιστημονικής και πολιτικοκοινωνικής ζωής. Και ασφαλώς δεν βρήκαν τίποτα.

Με ρώτησαν εάν έχω κάνει καμιά αγορά ή εάν είχα νοικιάσει στα bungalows του κυρίου Καϋμενάκη, τι Πατρική περιουσία έχω στην Κυπαρισσία, πότε ταξίδεψα για τελευταία φορά στο χωριό της μάνας μου, εάν έχω κανέναν συγγενή χρυσοχόο στην Καλαμάτα και πολλά άλλα.
Τους απάντησα σε όλα και τους είπα, ότι το μόνο ακίνητο που έχω είναι ένα παλαιό διαμέρισμα 70 τετραγωνικών μέτρων στο Γουδή, κατασκευής 1960, το οποίο αγόρασα το 1997 δάνειο από το Παρακαταθηκών και Δανείων με 13 εκατομμύρια δραχμές και ότι ούτε τα παιδιά μου έχουν κανένα ακίνητο στην κατοχή τους, πλην κάποιων κτημάτων που τους δώρισαν οι γονείς μου. 

Στην συνέχεια αφού υπέγραψα ένα πρακτικό ελέγχου και αφού μου ζήτησαν συγγνώμη, για την όποια αναστάτωση, αποχώρησαν η κυρία Εισαγγελεύς, ο Διοικητής της Ασφάλειας Μεσολογγίου και οι δέκα περίπου αστυνομικοί που έκαναν τον έλεγχο.

Κάθε έξυπνος άνθρωπος θα αντιλαμβάνεται , ότι ασφαλώς η ασφάλεια θα με παρακολουθούσε επί μήνες. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Παιδιά που κάνατε τις καταγγελίες – αθλιότητες, περαστικά σας!!!!!!

Δεν θέλω να πιστεύω, ότι πίσω από αυτές τις αθλιότητες – μικροπρέπειες κρύβονται κάποιοι πρώην «σύντροφοί μου», γιατί εάν είναι έτσι θα τους κόψω τα καρύδια στα δικαστήρια, τα πεζοδρόμια και τα μπαλκόνια.


Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Με εκτίμηση
Dr Παναγιώτης Στάϊκος
Πρώην Δήμαρχος Αστακού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad