Πολιτιστικές Εκδηλώσεις - Καλοκαίρι 2011 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Μαΐου 2011

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις - Καλοκαίρι 2011

Το καλοκαίρι έρχεται!

Φέτος μας δίνεται η ευκαιρία, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που γίνονται κάθε καλοκαίρι στον Αστακό αλλά και στον υπόλοιπο Δήμο, να καταθέσουμε τις δικές μας προτάσεις και ιδέες για τα Πολιτιστικά Δρώμενα του Καλοκαιριού 2011.

Όλες οι προτάσεις....
θα διαβιβαστούν στην υπεύθυνη των πολιτιστικών εκδηλώσεων, κα Κουμανδράκη-Σαμαρά Κων/να, Αντιδημάρχου του Δήμου Ξηρομέρου.

Μπορείτε να στέλνετε τις προτάσεις σας στο e-mail: astakosnews@gmail.com
  

4 σχόλια:

  1. Οι προτασεις για τον ΑΣΤΑΚΟ θα πρεπει να πανε πρωτα στη δημοτικη κοινοτητα αστακού και πολιτιστικο συλλογο, να τις μαζεψουν να συσκεφτουν και στη συνεχεια να στειλουν στην υπαυθυνη αντιδημαρχο, η οποια μαζευει για ΟΛΟ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή προτωβουλία ...η κατάθεση απόψεων...καί ακόμα καλύτερο πού καί η ίδια η Κα Σαμαρά μέ προσωπικά μηνύματα τό διαβίβασε στούς συνδημότες της....αρκεί νά μήν είναι επικοινωνιακός ελιγμός[υποθετικό]......ΕΊΔΩΜΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Moνο που η κυρια Σαμαρα απ'ότι ξερω ειναι αντιδημαρχος Ξηρομέρου και οχι Αστακου...αρα οι πολιτιστικες εκδηλωσεις θα πρεπει να αφορουν ολο το Δημο Ξηρομερου και οχι μονο τον Αστακο..τωρα αν νομιζει η ιδια οτι ολα πρεπει να γινονται ολα για τον Αστακο να μας το πει(απ'οτι ειδα οονο τον Αστακο καθαριζει...) τουλαχιστον να αλλαξουμε Δημο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τα πανηγύρια βλέπω ατιμάζεστε απο τώρα και εγω άμα είχα τα φράγκα που έχει ή Ντ(ά)ινα μόνο με πανηγύρια θα ασχολούμουν Μην ξεχάσετε να καλέσετε και τους εθνοπατέρες... να φάνε και να χορέψουν.. πάλι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές στον Αστακό !!! αρε ντόντι είσαι πολύ μεγάλος να μας ζήσεις!! εσυ και τα γιουσουφάκια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad