Θέμος Αναστασιάδης: "Μας σφάζουν έξω και μέσα" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Μαΐου 2011

Θέμος Αναστασιάδης: "Μας σφάζουν έξω και μέσα"

Ενώ η κυβέρνηση δίνει κουτσά-πολύ στραβά, τη μάχη της Ελλάδας στο εξωτερικό, την έχει χάσει προ πολλού στο εσωτερικό.

Γιατί εκτός απ’ την αξιοπρεπή διαβίωση που τίθεται υπό αμφισβήτηση, χάνεται ακόμα και το συνταγματικό δικαίωμα της απλής επιβίωσης αν βγεις μόνος σου στον δρόμο.

Όπως συνέβη στον 44χρόνο που σφάχθηκε άγρια πέντε το πρωί από τρεις αλλοδαπούς ενώ πήγαινε τη γυναίκα του να γεννήσει. Για να του πάρουν την κάμερα με την οποία θα απαθανάτιζε τη ζωή που δεν θα δει ποτέ...

Όπως επίσης το μωρό που γεννήθηκε τελικά δεν θα μάθει ποτέ για το Μνημόνιο, ούτε για το ότι θα μεγαλώσει χωρίς πατέρα επειδή ανίκανοι πολιτικοί άφησαν δωρεάν τον απλό Έλληνα στο έλεος των λαθροδολοφόνων, ενώ ασχολούνται μόνο με το πώς θα πουλήσουν ή θα κρατήσουν τη δημόσια περιουσία ΤΟΥΣ.

Χρειάζεται Τρόικα για να ‘χουμε Αστυνομία; Έχουν ακόμα και στο Τζιμπουτί. Αλήθεια για ποιους ζητάει πρόσθετες θυσίες η κυβέρνηση; Όπως το πάει ό,τι κι αν απομείνει στην Ελλάδα δεν θα ανήκει σε Έλληνες. Έξω και μέσα μας σφάζουν.

Θέμος Αναστασιάδης

2 σχόλια:

  1. Ο ατυχής σφάχτηκε από το μαχαίρια εγκληματιών σίγουρων για την ατιμωρησία. Το θύμα δεν είναι παρά το άβουλο πιόνι στην σκακιέρα ενός άνοστου, ανίερου και βάρβαρου πολιτικού παιχνιδιού που παίζεται χρόνια τώρα εις βάρος και πάνω στο σώμα της πατρίδας μας.
    Οι εγκληματίες μπορεί να σήκωσαν τα μαχαίρια, τα χέρια τους τα έχουν οπλίσει η μωρία, η αγυρτεία, η διανοητική αναπηρία της Ελληνικής άρχουσας τάξης. Άρχουσα τάξη που επί 35+1 χρόνια αφήνει την "προοδευτική" τρομοκρατία να λυμαίνεται τα πανεπιστήμια, την εκπαίδευση, τον τύπο, να παραποιεί ή και να αντιστρέφει έννοιες, αλλά δεν παραλείπει να κάνει δώρα στον εαυτό της και να φροντίζει το μέλλον των παιδιών της.
    Αυτή η άρχουσα τάξη και οι διάφοροι παρατρεχάμενοι της είναι οι ηθικοί αυτουργοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝΔ τσιμουδιά. Έχει στερήσει από τον εαυτό της την δυνατότητα να αρθρώσει πολιτικό λόγο. Παίζει ρόλο διακοσμητικό του πολιτικού σκηνικού, άκρως παθητικό. Κυριαρχείται από ανθρώπους με αποξεραμένους τους γεννητικούς αδένες της δράσης χωρίς ιδεολογία και πιστεύω. Όσα χρόνια κυβερνούσε δεν είχε κατορθώσει να ψελλίσει ούτε απόπειρα κριτικού λόγου και έγκυρης αντίστασης στην ιδεολογική τρομοκρατία της Νεοταξίτικης αριστεράς. Κυριαρχούμενη από βαθιά συμπλέγματα μειονεξίας περιφέρεται στην πολιτική σκηνή σαν ηττοπαθής Λευκορώσος χωρίς πολιτικό αντίλογο, κριτική αντιπρόταση, διαφορετική εκδοχή, άλλη οπτική. Το κόμμα της ΝΔ είναι πολιτικά και κοινωνικά ανύπαρκτο, γιατί έχει κυριολεκτικά απορροφηθεί από την κυρίαρχη μόδα του αριστερισμού. Πανικοβάλλεται, κυριολεκτικά τρέμει και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να χαρακτηριστεί "ελληνοκεντρική", "εθνικιστική", "αντιδραστική". Τις κόβονται τα πόδια μήπως και η Dear Dora την χαρακτηρίσει Δεξιά. Βυθισμένα στα ιδεολογήματα του "Μεσαίου Χώρου" του "κοινωνικού νεοφιλευθερισμού" τα στελέχη της τρέχουν να υιοθετήσουν τη γλώσσα, τα κριτήρια, τις αξιολογήσεις της νεοταξίτικης αριστεράς. Όλο αυτό το συνονθύλευμα που ακούει στο όνομα ΝΔ δεν έχει τίποτα δικό της να αντιτάξει στον ιδεολογικό μονόδρομο της κατεστημένης "προοδευτικής" ασυδοσίας γιατί δεν πιστεύει σε τίποτα, το πνευματικό της κενό είναι ολοφάνερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad