Περιοδεία Πεταλωτή και ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Μαΐου 2011

Περιοδεία Πεταλωτή και ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία

Περιοδεία Ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Μελών της Κυβέρνησης και του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ προγραμματίζεται στη Δυτική Ελλάδα την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011.

Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

17.00-17.30 Επίσκεψη στη Βιομηχανία παραγωγής αρωματικών & φαρμακευτικών φυτών ΑΝΘΗΡ ΑΕ στη Μεγάλη Χώρα-Νεάπολη Αγρινίου 18.00-18.30 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό και ξενάγηση στη Λίμνη Τριχωνίδα.

19:30 - 21:30 Η Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο διοργανώνει ημερίδα-τηλεοπτική εκπομπή με θέμα: "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ -ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ " στη Λίμνη Τριχωνίδα, Αιτωλοακαρνανία, Δουγρί "Ίριδες"

Συμμετέχουν:

Σταύρος Λαμπρινίδης, Επικεφαλής των Ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Σπύρος Δανέλλης, Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Γιώργος Σταυρακάκης, Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Γιώργος Πεταλωτής, Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Θάνος Μωραΐτης, Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Γιάννης Κουτσούκος, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μιχάλης Καρχιμάκης, Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ

Μέσω τηλεδιάσκεψης:

Πούλ Νύρουπ Ράσμουσεν, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Τζο Λάϊνεν, Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Μάρτιν Σούλτς, Πρόεδρος της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο .

Συντονίζει ο Δημοσιογράφος Κώστας Αργυρός και κατά τη διάρκεια της συζήτησης θα γίνουν ζωντανές συνδέσεις με τα Περιφερειακά Κανάλια (ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας, ART TV, ΟΡΤ, ΚΡΗΤΗ TV, Europe 1 Τηλεόραση, ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV και ΑΧΕΛΩΟΣ TV) για να τεθούν και από αυτά ερωτήματα προς τους ομιλητές.

Η ημερίδα θα μεταδiδεται ζωντανά από το διδίκτυο (live.pasok.gr, στην παρακάτω διεύθυνση βρίσκεται ο κώδικας για αναμετάδοση http://www.silencepro.gr/sd/) και από τον Δορυφόρο W2Α 10° ανατολικά, Συχνότητα 12,737,58 HORIZONTAL, SYBOL RATE 3300 FEC ?(Τεχνικός υπεύθυνος Μάκης Δανιήλ 6974998902) Το πρόγραμμα θα είναι ελεύθερο να αναμεταδοθεί από όποιο τηλεοπτικό κανάλι η ραδιόφωνο ενδιαφέρεται.

Οι πολίτες που επιθυμούν να θέσουν ερωτήματα θα μπορούν μέσω e-mail ή τηλεφωνικά στους αριθμούς που θα εμφανίζονται στις οθόνες των τηλεοράσεων κατά τη διάρκεια της ημερίδας.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

09:30 Συνάντηση στο Περδικάκι στον Ορεινό Βάλτο με τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας Απόστολο Κοιμήση.

09:45 Επίσκεψη στη Μονάδα με προστατευόμενα άγρια Άλογα του Παναγιώτη Καπούλα.

10:00 Επίσκεψη στην Τυροκομική Μονάδα "Ματσιούλας" στα Βρουβιανά Αιτωλοακαρνανίας.

11:00 Επίσκεψη στο υδροηλεκτρικό έργο "ΔΑΦΝΟΖΩΝΑΡΑ-ΣΑΝΙΔΙ" 8.5 MW (Αυλάκι Αιτωλοακαρνανίας) που συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Υπουργείο Ανάπτυξης, πρόγραμμα "Ανταγωνιστικότητα"

12:00 - 13:00 Κεντρική πλατεία Αυλακίου Αιτωλοακαρνανίας Σύσκεψη με θέμα "Η ανάπτυξη της Υπαίθρου" με Φορείς Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Συντονίζει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Πηγή: thebest

2 σχόλια:

  1. Αφου τα ισοπεδωσαν ολα εξαθλιωσαν το κοσμο σε μισθους και συνταξεις πεινας
    συνεχειζουν και πουλανε την ελλαδα και τον ορυκτο πλουτο της χωρας καθως και
    κερδοφορες επιχειρησεις.
    Θα φερουν και τους λαθρομεταναστες στην περιοχη μας,τα χειροτερα ερχονται.
    Βολταρουν ανα την ελλαδα ριχνοντας σταχτη στα ματια του κοσμου.

    Υ.Γ. Αγαπητοι συμπατριωτες μην ξεχασετε να πατε να τους χειροκροτησετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για άλλη μια φορά οι απατεώνες της Ελλάδας έρχονται να πουλήσουν φρούδες ελπίδες στους πιο φτωχούς κατοίκους αυτής της χώρας. Αφού έκαναν στάχτη και Βούρβαχη τον πιο όμορφο, τον πιο ζωντανό και παραγωγικό νομό της Ελλάδας. Τώρα θα μας αναπτύξουν ''πράσινα'' Ή παρθενογέννηση αυτής της κυβέρνησης με ανατριχιάζει έρχονται να ανακαλύψουν την Αμερική. Έντεχνα και με σκοπό χωρίς καμία μελέτη καμία προοπτική καταργήσανε τα καπνά και γέμισαν τα καφενεία νέους άνεργους , πουλάνε οι κτηνοτρόφοι το γάλα πιο φτηνά και απο το νερό πουλάνε το κρέας 4ευρώ και στον κρεοπώλη έχει δέκα, στο πλατυγίαλι το μόνο που δουλεύει είναι τα καράβια που ξεφορτώνουν πατάτες και αλάτι από την Αίγυπτο. Το οδικό μας δίκτυο είναι δίκτυο τριτοκοσμικής χώρας , τα έργα στην Ιόνια οδό σταμάτησαν, Εχούμε ποτάμια αλλά τους κάνουν εκτροπή, έχουμε χωράφια αλλά τα τοεβ δεν έχουν νερό ούτε για το ρεύμα, έχουμε κέντρα υγείας χωρίς μηχανήματα, τι να πρωτοθυμηθεί κάποιος για τα κατορθώματα των πολιτικών μας ,το εφετιό, και το πανεπιστήμιο έγινε το παιχνίδι του παπά το τρένο του βερελή σαπίζει, τα στρατόπεδα μας γίνονται κέντρα μεταναστών και άλλα πολλά θα μπορούσα να πω θα αναφερθώ όμω μόνο στην νέα φούσκα το μεγάλο κόλπο που πέρνει και τα ρέστα τον αγροτών
    Θα μιλήσουν και γι αυτό οι σωτήρες θα μιλήσουν''Αποκαλυπτική ερώτηση του Ν. Χουντή προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
    Ενώ δεκάδες χιλιάδες αγρότες και άλλοι ιδιώτες έχουν επενδύσει τα χρήματά τους και έχουν χρεωθεί σε τράπεζες μετά από προτροπή των κυβερνήσεων και μεγάλη διαφημιστική καμπάνια, σε παραγωγή Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.) βασιζόμενοι κυρίως στις «εγγυημένες» τιμές που πρόσφερε η Δ.Ε.Η., η Τρόικα φαίνεται ότι ζητά ήδη την μείωση των «εγγυημένων τιμών» ακόμα και στα υφιστάμενα συμβόλαια.

    Αυτό αποκαλύπτει με ερώτησή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντής.
    Πιο συγκεκριμένα, ξεκινώντας την ερώτηση του ο Έλληνας Ευρωβουλευτής, παραθέτει άρθρο του Μνημονίου της Πορτογαλίας με τίτλο « Καθεστώτα Στήριξης για την παραγωγή ενέργειας στο πλαίσιο του ειδικού καθεστώτος (συν- παραγωγή και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας)» , τονίζοντας ότι: «Στο Μνημόνιο (ΔΝΤ, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ΕΚΤ) με την Πορτογαλία, προβλέπεται μεταξύ άλλων ότι: «5.9. Για τα υφιστάμενα συμβόλαια των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (Α.Π.Ε.), να αξιολογηθεί η δυνατότητα να συμφωνηθεί η επαναδιαπραγμάτευση των συμβολαίων με σκοπό χαμηλότερα τιμολόγια για την τροφοδότηση του δικτύου με την παραγόμενη ενέργεια (feed-in tariff)
    Οπως καταλαβαίνεται μετά απο αυτά κ. Πεταλωτή η προσφορά σας στο νομό είναι τόση που καλού κακού πάρε μαζί σου μερικούς φουσκοτούς γιατί άμα παίσεις σε τίποτα αγανακτισμένους Αιτωλ/νανες φοβάμαι πως δεν θα έχουν και τόσο ειρηνικές διαθέσεις ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad