Μακρυνεία: Συνταξιούχος αστυνομικός μαχαίρωσε την γυναίκα και βρέθηκε μαχαιρωμένος - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Ιουνίου 2011

Μακρυνεία: Συνταξιούχος αστυνομικός μαχαίρωσε την γυναίκα και βρέθηκε μαχαιρωμένος

Σοβαρό επεισόδιο με δυο τραυματίες απασχολεί από εχθές απόγευμα τις Αστυνομικές Αρχές του Αγρινίου.

Όλα ξεκίνησαν εχθές το απόγευμα στην Μακρυνεία, όταν συνταξιούχος αστυνομικός τραυμάτισε με μαχαίρι μετά από καυγά την εν διαστάσει σύζυγό του.
Αμέσως μετά το επεισόδιο ο 55χρονος εξαφανίστηκε, για να βρεθεί λίγο αργότερα και αυτός τραυματισμένος με μαχαίρι στην περιοχή Αμπάρια του Παναιτωλίου.


Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και υπήρχε μεγάλη κινητοποίηση γιατρών για να λειτουργήσουν και τα δυο χειρουργεία.

Και οι δύο τραυματίες δεν αντιμετωπίζουν κίνδυνο, ενώ πιο σοβαρά τραυματισμένος είναι ο 55χρονος, που φέρει τραύματα στον λαιμό και τον θώρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες είπε πως δέχθηκε επίθεση στην περιοχή όπου βρέθηκε τραυματισμένος, η Αστυνομία όμως είναι συγκρατημένη και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad