Επίθεση με καρέκλες και νερά στον κωλοτούμπα Αθανασιάδη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Ιουνίου 2011

Επίθεση με καρέκλες και νερά στον κωλοτούμπα Αθανασιάδη

Επίθεση με καρέκλες και νερά δέχθηκε ο βουλευτής Κοζάνης Αλ. Αθανασιάδης, λίγη ώρα μετά την ψηφοφορία στη Βουλή, καθώς πολίτες που τον αναγνώρισαν δεν του συγχώρεσαν το "Ναι" που είπε τελικά στο Μεσοπρόθεσμο.

Λίγη ώρα μετά την ψηφοφορία...
και αφού φρόντισε να κάνει όσο πιο θεαματική γινόταν την κωλοτούμπα που έκανε στη Βουλή, ο Αλ. Αθανασιάδης είχε τη φαεινή ιδέα να βγει από τη Βουλή και να πάει για καφέ στην Βαλαωρίτου.

Την ώρα όμως που περπατούσε στο δρόμο διαδηλωτές που τον αναγνώρισαν, μιας και είχε γίνει το πρόσωπο των ημερών λόγω των αντιδράσεων που προέβαλε στο Μεσοπρόθεσμο, άρχισαν να πετούν εναντίον του ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Νερά, καφέδες, ακόμα και καρέκλες εκτοξεύθηκαν εναντίον του κ. Αθανασιάδη από πολίτες που διαδήλωναν και που δεν του συγχώρεσαν το "ΝΑΙ" στο Μεσοπρόθεσμο.

Οι διαδηλωτές τον αποδοκίμασαν φωνάζοντας συνθήματα, όπως "κλέφτες - κλέφτες", ενώ ζητούσαν με επιμονή να τους πει το λόγο για τους οποίους υπερψήφισε τελικά τα μέτρα.

Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ο κ. Αθανασιάδης γλίτωσε τα χειρότερα, οι διαδηλωτές ωστόσο είχαν καταφέρει να τον πάνε ...καροτσάκι μέχρι τη Βουκουρεστίου.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ






Δηλώσεις Βενιζέλου για την επίθεση

«Πληροφορούμαι ότι προπηλακίστηκε βγαίνοντας από τη Βουλή γιατί άσκησε το κατά συνείδηση δικαίωμά του στην γνώμη του και την ψήφο του και μάλιστα μετά από περίσκεψη και ουσιώδη συζήτηση. Αυτό προσβάλλει συνολικά το Κοινοβούλιο. Δεν εκφράζουμε απλώς την συμπαράστασή μας αλλά και την έντονη θεσμική διαμαρτυρία μας, αλλά επιπλέον πρέπει να στείλουμε το μήνυμα πως κανείς δεν μπορεί να εκβιάσει και να θέσει υπό απειλή άσκησης βίας την γνώμη και την ψήφο του βουλευτή όποια κι αν είναι αυτή, είτε μας βολεύει είτε όχι» ανέφερε ο κ. Βενιζέλος. 

Πηγές: star/zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad