Εξάρθρωση σπείρας που διέπραττε κλοπές στην Αιτωλοακαρνανία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Μαΐου 2012

Εξάρθρωση σπείρας που διέπραττε κλοπές στην Αιτωλοακαρνανία

Εξαρθρώθηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σπείρα που διέπραττε διαρρήξεις οικιών και καταστημάτων, το τελευταίο δίμηνο, στο Αγρίνιο και σε χωριά του Βάλτου και συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί άνδρες, ένας 26χρονος και δύο 20χρονοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ΄ επάγγελμα.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται...
και δύο ημεδαποί χρυσοχόοι, ηλικίας 56 και 53 ετών, για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, προέκυψε ότι οι τρεις ημεδαποί είχαν συγκροτήσει σπείρα, η οποία τους τελευταίους δύο μήνες, δρώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπραττε διαρρήξεις οικιών και καταστημάτων.

Από την έως τώρα αστυνομική έρευνα η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη έχουν εξιχνιαστεί έντεκα (11) συνολικά διαρρήξεις σε οικίες και καταστήματα, ενώ το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι δράστες ξεπερνά τις 20.000 ευρώ.

Στις οικίες των τριών συλληφθέντων ενεργήθηκαν έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές που είχαν αφαιρέσει, ενώ στην κατοχή του 53χρονου χρυσοχόου βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων κοσμημάτων.

Όλα τα κλοπιμαία που κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στους παθόντες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν εχθές στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad