Κατούνα: Εξιχνιάστηκε κλοπή σε οικία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Νοεμβρίου 2014

Κατούνα: Εξιχνιάστηκε κλοπή σε οικία

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, κλοπή σε οικία που συνέβη στις 10-11-2014, στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας και σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 32, 32 και 31 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στις (10-11-2014) πρωινές ώρες, στην Κατούνα, ο 32χρονος, παραβιάζοντας παράθυρο, εισήλθε σε οικία 49χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε κοσμήματα συνολικής αξίας (2.000) ευρώ και το χρηματικό ποσό των (1.100) ευρώ.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι, ο δράστης με τον συνομήλικο του, μετέβησαν στις 14-11-2014, στο Μεσολόγγι, σε ενεχυροδανειστήριο, ιδιοκτησίας του 31χρονου και ενεχυρίασαν τα κλεμμένα κοσμήματα έναντι του χρηματικού ποσού των (750) ευρώ.

Από τις έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί, βρήκαν στο ενεχυροδανειστήριο και κατέσχεσαν μέρος των κλεμμένων κοσμημάτων, τα οποία στη συνέχεια αποδόθηκαν στη νόμιμη ιδιοκτήτριά τους.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

πηγή: dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad