Παναγιώτης Στάϊκος: Ο κύριος Χαϊκάλης και το δάνειο 700.000 ευρώ - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

Παναγιώτης Στάϊκος: Ο κύριος Χαϊκάλης και το δάνειο 700.000 ευρώ

Δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια ή για γέλια η καταγγελία του κυρίου Χαϊκάλη. Γι΄ αυτό υπεύθυνη είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη και πρέπει να το διερευνήσει τάχιστα, ρίχνοντας άπλετο φώς. Όμως είναι σίγουρα για γέλια, που ο θεσμός του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και το μέλλον της Χώρας, μπορούν να επηρεαστούν από ανθρώπους σαν τον κύριο Χαϊκάλη.

Μέσα στα πολλά που ακούσαμε, ακούστηκε ότι θα του ρυθμιζόταν και ένα δάνειο 700.000 ΕΥΡΩ. Και ερωτώ ποιοι είναι εκείνοι, οι οποίοι δάνεισαν στον κύριο Χαϊκάλη 700.000 ΕΥΡΩ; Πόσα εργοστάσια έχει και πόσες εκατοντάδες εργαζόμενους απασχολεί;

Γιατί εμένα πάντως όταν έκανα αίτηση πριν από τρία χρόνια να επιδοτηθεί με 50% από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ η αγορά αυτού του φορητού Υπερηχογράφου με έκοψαν, παρά το γεγονός ότι πληρούσα όλες τις προϋποθέσεις και τον πλήρωσα από την τσέπη μου στο ακέραιο του ποσού. Βλέπεις εγώ δεν είχα γνωριμίες. Ρε δεν ντρεπόμαστε. Ά κου εκεί δάνειο 700.00 ΕΥΡΩ στον Χαϊκάλη!!!.

Αστακός 19/12/2014

Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

2 σχόλια:

 1. AYTH EINAI H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑΪΚΟ.
  ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΝΗΓΕΙΤΕ. (ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ετσι είν΄ η ζωή που λές
  γιαυτό γίνονται και εκλογές
  και δέν είναι βλαπτικό
  η γνώμη κι από τον λαό
  αλυζιανό επίγραμμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ