Ένωση Αστακηνών Αθήνας: Πρόσκληση σε συνάντηση την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

Ένωση Αστακηνών Αθήνας: Πρόσκληση σε συνάντηση την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Έχουμε «χαθεί», Πως «χαθήκαμε» έτσι. Τα λέμε συχνά όταν συναντηθούμε σε κάποια εκδήλωση ή σε διακοπές στο χωριό. Συνήθως τα σχόλια είναι ειλικρινή αλλά κάποιος πρέπει να πάρει τη πρωτοβουλία μιας συνάντησης. Λέμε να την πάρουμε εμείς για σας και για όλους μας. Το πρώτο κάλεσμα είναι για το κέντρο της Αθήνας. Τα επόμενα θα είναι για διαφορετικές περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Ευκαιρία μας δίνει η γιορτή του πολιούχου του Αστακού Αγίου Νικολάου. Στον Αστακό θα τον τιμήσουν το Σάββατο. Εμείς μπορούμε να τον τιμήσουμε τη Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στη Πλάκα (τηλ. 210-3228193). Όρθρος και Θ. Λειτουργία 7:30-10:30 πμ.

Μετά μας περιμένει το μεζεδοπωλείο «21» στου Ψυρρή, φυσικά μετά μουσικής.

Όποιοι θέλουν μπορούν να έρθουν και κατευθείαν στο μεζεδοπωλείο στις 11:30 π.μ.. Δεν χρειάζεται κράτηση ή πρόσκληση. Έχουμε συνεννοηθεί για καλές τιμές και ο καθένας πληρώνει το λογαριασμό του. Και όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις θα αναλύσουμε τα πάντα, του Αστακού, της κοινωνίας, του σύμπαντος, απλά, φιλικά, ευχάριστα και ανθρώπινα.

Σας περιμένουμε.

Ένωση Αστακηνών Αθήνας

(Πληροφ. : Δήμος Βαρόπουλος 6948277652, Χρ. Μάντζαρης 6972228484, Δημ. Μπαμπούρης 6973724699, Γρ. Νικήτας 6975900508)

Διευθύνσεις

Ο Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ραγκαβά, ευρίσκεται στην οδό Πρυτανείου 1 και Επιχάρμου στη Πλάκα, κοντά στο μνημείο του Λυσικράτη (www.ragkavas.gr).

  • Από σταθμό ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ : Φιλελλήνων - Ναυάρχου Νικοδήμου - Φλέσσα - Τριπόδων - Πρυτανείου.
  • Από σταθμό ΜΕΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ : Βύρωνος - Σέλλεϋ - Τριπόδων.
  • Από σταθμό Ηλεκτρικού/ΜΕΤΡΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ κατευθυνθείτε πίσω από τη Ρωμαϊκή Αγορά προς Λυσίου - Τριπόδων.
  • Με αυτοκίνητο : ευκολότερα από Λυσικράτους (απέναντι από Στύλους Ολυμπίου Διός) που συνεχίζει ως Σέλλεϋ - Τριπόδων (δύσκολο το parking).
Το μεζεδοπωλείο «21» ευρίσκεται στην οδό Αγίων Αναργύρων 21 στου Ψυρρή, απέναντι από την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων (τηλ. 210-3240370). Εξυπηρετεί ο σταθμός Ηλεκτρικού/ΜΕΤΡΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ