Συμμετοχή στο σεμινάριο αγωνιστικού Τάεκβοντο στα Ιωάννινα για την Νίκη Παλαίρου και Ακαρνανικού Αλυζίας - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014

Συμμετοχή στο σεμινάριο αγωνιστικού Τάεκβοντο στα Ιωάννινα για την Νίκη Παλαίρου και Ακαρνανικού Αλυζίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΑΛΥΖΙΑΣ

Με την συμμετοχή τους στο σεμινάριο αγωνιστικού Τάε κβο ντο το Σαββατοκύριακο 19 με 20/12/2014 που διοργάνωσε ο αθλητικός σύλλογος Πρωτέας Ιωαννίνων έκλεισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Νίκη Παλαίρου και του Ακαρνανικού Αλυζίας για το 2014. Ολη η προπόνηση έγινε με την επιμέλεια των προπονητών του συλλόγου Καϋμενάκη Σπύρου και Παπαδιώτη Γεωργίου και υπό την καθοδήγηση του Τάρα Ανδρέα και είχε απολύτως αγωνιστικό χαραχτήρα.

Σκοπός της συμμετοχής των αθλητών ήταν η προετοιμασία τους για τα πρωταθλήματα που θα γίνουν σύντομα και όπως αναμένεται θα υπάρξει δυναμική συμμετοχή, με τους αθλητές των δύο συλλόγων να ετοιμάζονται να δώσουν μία ακόμη μάχη για διακρίσεις.

Ο προπονητής των συλλόγων Καϋμενάκης Σπύρος δήλωσε: «Συμμετείχαμε με 52 αθλητές κυρίως από τις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων και ανδρών γυναικών. Το συγκεκριμένο Αθλητικό γεγονός είναι ένας ακόμη σταθμός της προετοιμασίας των αθλητών για τα πρωταθλήματα που ακολουθούν και που απευθύνονται κυρίως σ αυτούς. Η συμμετοχή αυτή έρχεται να προστεθεί στην αγωνιστική συνάντηση που είχαμε διοργανώσει στην Πάλαιρο πριν ένα μήνα με μεγάλη επιτυχία. Οι σύλλογοι μας δίνουν παντού το παρόν συμμετέχουν σε όλες τις διοργανώσεις διοργανώνουν οι δυο ομοσπονδίες Τάε κβο ντο και αυτό χάρη στην υπεύθυνη δουλειά που γίνεται και στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι γονείς τους ποίους ευχαριστώ για μια ακόμη φορά.

Όλη η προπόνηση που έγινε υπό την καθοδήγηση ενός μεγάλου αθλητή του Ανδρέα Τάρα είχε σκοπό την διεύρυνση της αγωνιστικής αντίληψης των αθλητών και την απόκτηση νέων εμπειριών. Μόνο μέσα από τις εξειδικευμένες τεχνικές και οδηγίες θα δημιουργηθούν ευκαιρίες για την εξέλιξη και την προετοιμασία των αθλητών για τους επίσημους αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γεώργιο Παπαδιώτη για την φιλοξενία, τον κ. Αντρέα Τάρα για την εμπειρία, τον συνεργάτη μου .κ Θάνο Τσαντιώτη για την συνεργασία τους αθλητές για την άψογη συμπεριφορά τους και να ευχηθώ χρόνια πολλά ,καλές γιορτές και υγεία σε όλους.»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad