Σε τίτλους :
Αρχική » » Δήμος Ξηρομέρου: Πέρασε ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα

Δήμος Ξηρομέρου: Πέρασε ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014, 19:21 | 1 σχόλια

Όσοι περίμεναν να συνεχιστεί η ένταση των τελευταίων ημερών-μηνών με τις ακραίες αντιπαραθέσεις διαψεύστηκαν πανηγυρικά..... Σε χαμηλούς τόνους και σχεδόν σε κλίμα συναίνεσης πέρασε το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του Δήμου Ξηρομέρου για το 2015.

Ειδικότερα στο Τεχνικό Πρόγραμμα είπαν ΝΑΙ, πέραν από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, και οι περισσότεροι από τους δημοτικούς συμβούλους της μείζονος αντιπολίτευσης.

Απαντώντας στο Δήμαρχο Ερωτόκριτο Γαλούνη, ο οποίος είπε "ότι το Τεχνικό Πρόγραμμα αντιμετωπίζει τις άμεσες ανάγκες των Τ.Κ. ενώ θέτει και τις βάσεις για τα μεγάλα έργα", η αρχηγός Ντίνα Σαμαρά, αφού έκανε τις παρατηρήσεις της τόνισε ότι θα ψηφίσει το Τεχνικό Πρόγραμμα για λόγους καλής λειτουργίας του Δήμου.

Την ακολούθησαν στο ΝΑΙ, οι δημοτικοί σύμβουλοι: Γιάννης Ζορμπάς, Ηλίας Ταμπάκης, και Χρήστος Κολοβός. ΟΧΙ ψήφισαν οι Γιάννης Τριανταφυλλάκης και Θωμάς Καρφής. Επίσης ΟΧΙ ψήφισαν ο Ηλίας Γεωργαλής (το Τεχνικό Πρόγραμμα είναι μια από τα ίδια και χωρίς αναπτυξιακή χροιά), Π. Τζαχρήστας, Δ.Κομπλίτσης (με συνολική κριτική στο πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ), και Τ. Κατσιπάνος.

Στον Προϋπολογισμό τώρα, οι τόνοι ανέβηκαν λίγο κυρίως σε ότι αφορά τα χρέη που άφησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Σύσσωμη η αντιπολίτευση ψήφισε ΟΧΙ.

Το πρώτο Τεχνικό Πρόγραμμα και ο πρώτος Προϋπολογισμός της νέας Δημοτικής Αρχής είναι γεγονός.

Β. Πολύζος

πηγή: ksiromeritikimatia
Μοιραστείτε το άρθρο :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
22 Δεκεμβρίου 2014 - 9:14 μ.μ.

Τι είν' αυτό που το λέν : Πρόγραμμα το Τεχνικό ;
-- Είναι κάτι - τεχνηέντως τεχνητό - το Πρόγραμμα το Τεχνικό !
αλυζιανή στιχομυθία
αλύζιος

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA