Άνετη εντός έδρας νίκη με 4-1 για τον Ηρακλή με αντίπαλο τον Ιδομενέα Εμπεσσού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Ιανουαρίου 2015

Άνετη εντός έδρας νίκη με 4-1 για τον Ηρακλή με αντίπαλο τον Ιδομενέα Εμπεσσού

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ 4-1

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την ομάδα μας, για να πάρει άνετα τους τρείς βαθμούς της νίκης απέναντι στην ομάδα του Εμπεσσού.

Τα τέρματα σημειώθηκαν όλα στο α΄ ημίχρονο με τους ΚΟΤΡΩΤΣΟ Γεώργιο, ΤΑFANI Olsi, ΛΑΔΑ Γεώργιο και ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ Δημήτριο.

Η φιλοξενούμενη ομάδα είχε ισοφαρίσει αλλά μετά την επιτεύξη του δεύτερου τέρματος δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της ομάδας μας και ηττήθηκε. Διακριθέντες για την ομάδα μας ήταν ο ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ Γεώργιος, ΧΑΝΔΡΑΣ Ιωάννης και ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Ιωάννης.

Καλή η διαιτησία των ΚΕΚΕΛΟΥ, ΧΟΥΛΙΑΡΑ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ.

Μετά και την α΄ αγωνιστική του β΄ γύρου η ομάδα μας προηγείται στον βαθμολογικό πίνακα με 35 βαθμούς και ακολουθεί ο Αμφίλοχος με 32 η Α.Ε Βάλτου με 31 και το Λουτρό με 27 βαθμούς.

(ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ): ΡΗΓΑΛΟΣ Ι, ΧΑΝΔΡΑΣ (75΄ΚΟΥΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ), ΤΡΙΑΝΤΗΣ Σ., ΚΟΥΝΑΔΗΣ Β., ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Ι., ΛΙΒΑΝΗΣ Β., ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Δ., ΤΑFANI O., ΛΑΔΑΣ Γ., ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ Γ., (46΄ΚΟΝΤΟΖΗΣΗΣ Μ.), ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ (75΄ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΜΠΡΟΣ Δ. 






ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΥΖΙΑΚΟ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΧΩΣ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η Α.Ε ΤΡΥΦΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad