Σε τίτλους :
Αρχική » » Δήμος Ξηρομέρου: Επιτέλους έγινε η σύσταση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δήμου Ξηρομέρου

Δήμος Ξηρομέρου: Επιτέλους έγινε η σύσταση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δήμου Ξηρομέρου

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015, 12:01 | 0 σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Επιτέλους έγινε η σύσταση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δήμου Ξηρομέρου»

Πρώτη προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής ήταν η σύσταση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου ότι το αίτημα της Δημοτικής Αρχής έγινε δεκτό.

Έτσι με το υπ’ αριθ. 8 Προεδρικό Διάταγμα που υπογράφηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το οποίο δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 7, Τεύχος Α 15-01-2015, συστάθηκε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) με την επωνυμία Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου, με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Αστακού Αιτ/νίας.

Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα:

1. Μεταφέρονται οι αρμοδιότητες από το Λιμενικό Ταμείο Αιτ/νίας που αφορούν το Δήμο Ξηρομέρου

2. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου, από σήμερα, υπεισέρχεται αυτοδίκαια σε όλα τα κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία, πόρους, δικαιώματα, εν γένει, και υποχρεώσεις του Λιμενικού Ταμείου Νομού Αιτ/νίας.


Γραφείου ΔημάρχουΜοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA