Σε τίτλους :
Αρχική » » Στην αλλαγή των διπλωμάτων που έχουν εκδοθεί από την Τροχαία υποχρεούνται οι κάτοχοι μοτοποδηλάτων

Στην αλλαγή των διπλωμάτων που έχουν εκδοθεί από την Τροχαία υποχρεούνται οι κάτοχοι μοτοποδηλάτων

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015, 17:19 | 0 σχόλια

Το δίπλωμα οδήγησης που είχε εκδοθεί από την Τροχαία θα πρέπει να αντικαταστήσουν έως τις 18 Ιανουαρίου 2015 οι κάτοχοι μοτοποδηλάτων (50άρια) σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών.

Στους κατόχους των διπλωμάτων οδήγησης μοτοποδηλάτων που έχει εκδώσει η Τροχαία, οι οποίοι υπολογίζονται σε περισσότερους από 500.000, είχε δοθεί διετής προθεσμία, η οποία λήγει σε περίπου 20 ημέρες.

Η αλλαγή των διπλωμάτων που έχουν εκδοθεί από την Τροχαία είναι υποχρεωτική, ενώ οι κάτοχοι των παραπάνω αδειών οδήγησης οφείλουν, εφόσον επιθυμούν να οδηγούν μοτοποδήλατο μετά τις 18-1-2015, να αντικαταστήσουν το έντυπο της άδειας οδήγησής τους, απευθυνόμενοι στην Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών του τόπου κατοικίας τους ή σε οποιοδήποτε ΚΕΠ πληρώνοντας παράβολο αξίας 30 ευρώ.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να έχουν μαζί τους οι πολίτες είναι τα εξής:
- Φωτοτυπία άδειας μοτοποδηλάτου
- Αίτηση - Υπεύθυνη δήλωση
- Αντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας
- Φωτογραφία τύπου διαβατηρίου

πηγή: newsit
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA