Περιοδεία σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία ο Αντώνης Σαμαράς - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Ιανουαρίου 2015

Περιοδεία σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία ο Αντώνης Σαμαράς

Διήμερη περιοδεία στις 12-13 Ιανουαρίου, σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία, πραγματοποιεί από σήμερα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Σήμερα, στις 19.00, θα μιλήσει στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου Du Lac στα Γιάννενα.

Αύριο Τρίτη, στις 19.00, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Αγρίνιο, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Άνεσις».

πηγή: enikos

1 σχόλιο:

  1. Είτε ζούμε σε ταξική κοινωνία ή σε Αταξική κοινωνία - και αυτό το αποφασίζει η πλειοψηφία μιας δημοκρατικής κοιινωνίας- το κράτος θα πρέπει να προσφέρει στους πολίτες του, βασικές υπηρεσίες όπως είναι : υγεία, παιδεία και το κυριότερο δουλειά για όλους.
    Εστω και ένας άνεργος να υπάρχει και πολύ περισσότερο σήμερα, που οι άνεργοι ξεπερνούν το ενάμιση εκατομμύριο , και μάλιστα στην πλειοψηφία τους νέοι άνθρωποι , τότε το σύστημα -
    το όποιο πολιτικό σύστημα- υπολειτουργεί και προκαλεί τριβές και παρενέργειες στην κοινωνία και αυτό δέν συμφέρει ούτε την μία τάξη ούτε την άλλη και βέβαια όπως και να το δεί κανείς
    είναι και θεωρείται άδικο.
    Εάν αυτό το είχαν κατανοήσει οι οικονομικά ισχυροί, τότε οι ίδιοι θα έπρεπε να προσφέρονταν, στην εκάστοτε κυβέρνηση ,είτε δεξιά είτε κεντρώα ή αριστερή κυβέρνηση , ώστε κατά χρονικά διαστήματα να γίνεται μία ανακατανομή του πλούτου πρός το δικαιότερο ή τουλάχιστον να τείνει προς το καλύτερο και πιό δίκαιο.
    Δεν είναι ωραία, Φίλε ανώνυμε πλούσιε , να ζούνε τα παιδιά μας, σε ένα πιό αρμονικό και ειρηνικό κοινωνικό περιβάλλον ;
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad