Α.Ο. Μοναστηρακίου - Ηρακλής Αστακού 1-0 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Φεβρουαρίου 2015

Α.Ο. Μοναστηρακίου - Ηρακλής Αστακού 1-0

Α.Ο ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 1-0

Την δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη η ομάδα μας μετά από απογοητευτική εμφάνιση. Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε στο πρώτο λεπτό του αγώνα και θα μπορούσε στο πρώτο εικοσάλεπτο να διευρύνει το σκορ. Οι παίχτες μας δεν μπήκαν καθόλου στο πνεύμα του αγώνα, γι ' αυτό ήρθε η ήττα. Ομάδα χωρίς ταυτότητα, απείθαρχη και με απίστευτη νευρικότητα. Για άλλη μία φορά σε δυνατή έδρα με ξηρό γήπεδο τα ίδια λάθη στο στήσιμο της ομάδας.

Η εικόνα της ομάδας μετά το Λουτρό έχει στοιχεία ομάδας που δεν πάει για πρωταθλητισμό, άλλα για να εκπληρώσει τυπικά τις υποχρεώσεις του σε αυτό. Βαθμολογικές απώλειες στην συνέχεια δεν πρέπει να υπάρξουν, ισόβαθμοι πλέον με τον Αμφίλοχο και ένα βαθμό πίσω ακολουθεί η Α.Ε Βάλτου. Ακολουθεί μετά από ένα δεκαπενθήμερο ο αγώνας στην Στάνου.

Πιστεύουμε οι παίχτες μας να καταλάβουν την κρίσιμη φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα και να αντεπεξέλθουν αναλόγως. Βασικός παράγοντας, για να επιτευχθεί αυτό είναι το γήπεδο και οι προπονήσεις.

Καλή η διαιτησία του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Δ., αλλά με αρκετά λάθη οι βοηθοί του.



ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΡΗΓΑΛΟΣ Γ., ΧΑΝΔΡΑΣ Ι., ΛΙΒΑΝΗΣ Π., ΤΡΙΑΝΤΗΣ Γ., (45΄ΚΟΝΤΟΖΗΣΗΣ Μ.), ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Ι., TAFANI O., ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ Α., (85΄ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ζ.), ΛΙΒΑΝΗΣ Β., ΛΑΔΑΣ Γ., ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ Γ., ΚΟΥΚΟΥΡΔΕΛΗΣ Π. (65΄ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Δ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad