Σε τίτλους :
Αρχική » » Με διακρίσεις ξεκίνησε το 2015 ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ» στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Με διακρίσεις ξεκίνησε το 2015 ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ» στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015, 13:47 | 0 σχόλια

- ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ» στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ
- ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
- 4η θέση ο ΔΟΥΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
- 5η θέση ο ΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στο πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ


Με διακρίσεις ξεκίνησε το 2015 ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ» ο οποίος συμμετείχε στο πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδος που διεξήχθη στην Χαλκίδα την 31/1/2015 και 1/2/2015 με τέσσερις αθλητές στην κατηγορία παίδων, καταφέρνοντας οι αθλητές του να διακριθούν ανάμεσα σε 630 περίπου αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες από την Νότιο Ελλάδα. Ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ» έδειξε για μια ακόμη φορά τις μεγάλες αγωνιστικές του δυνατότητες αφού σε κάθε πρωτάθλημα οι αθλητές του καταφέρνουν να ανεβαίνουν στο βάθρο και να διακρίνονται ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Εκτός από τους παραπάνω διακριθέντες αθλητές οι οποίοι έκαναν σπουδαία εμφάνιση, την αποστολή συμπλήρωσε και ο αθλητής ΠΑΠΑΖΩΗΣ Γεώργιος ο οποίος αν και άπειρος είχε μια πολύ μαχητική παρουσία αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις επιτυχίες τους.

Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA