Δήμος Ξηρομέρου: Συνεδριάζει ξανά το Δ.Σ. για τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2015 - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

Δήμος Ξηρομέρου: Συνεδριάζει ξανά το Δ.Σ. για τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2015

Πρόσκληση του Προέδρου Δ.Σ. κου Λυμπεράτου Σπυρίδωνα για την διεξαγωγή Τακτικής και Ειδικής Συνεδριάσεως, την 14.02.2015 ημέρα Σάββατο και ώρες συνεδριάσεως 18.00 και 20.00 αντίστοιχα με τα θέματα που σε αυτές αναγράφονται. Σάββατο 14/02/2015 - Ώρα συνεδριάσεως 18.00       Σάββατο 14/02/2015 - Ώρα συνεδριάσεως 20.00 


2 σχόλια:

 1. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΕΓΝΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΙΑΣ Ο ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ????ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΠΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣΤΟΥ ????ΠΟΙΑ ΕΙΝΑ'ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ΄΄΄΄΄΄/?????????


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. --Τι είν' αυτό και γιατί το λέν : πρόγραμμα το τεχνικό ;
  --Είναι κάτι , τεχνηέντως τεχνητό , το πρόγραμμα το τεχνικό !
  Εμείς όμως θα το λέμε , έτσι απλά : πρόγραμμα το τεχνικό ...
  για να γίνεται απο ... εσάς , ευκόλως ! αντι... ληπτό !
  αλυζιανή στιχομυθία

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ