Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες και τέσσερις κλοπές σε Αστακό, Μαχαιρά και Παλαιομάνινα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Φεβρουαρίου 2015

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες και τέσσερις κλοπές σε Αστακό, Μαχαιρά και Παλαιομάνινα

- Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες και τέσσερις κλοπές στην Αιτωλία
- Δράστες είναι δύο ημεδαποί, ηλικίας 21 και 20 ετών


Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από εμπεριστατωμένη και ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού, δύο ληστείες και τέσσερις κλοπές οι οποίες τελέστηκαν τον τελευταίο μήνα, σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ηλικίας 21 και 20 ετών και ενός ακόμα συνεργού τους που αναζητείται, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης ληστειών και κλοπών κατά συναυτουργία.

Από τις έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι οι τρεις δράστες, το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, είχαν διαπράξει από κοινού δύο ληστείες και τέσσερις κλοπές σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας (Αστακό, Μαχαιρά και Παλαιομάνινα).

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της ληστείας που έλαβε χώρα στις 21-1-2015 το απόγευμα, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, όπου οι δράστες ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν σε οικία 84χρονης ημεδαπής και με την απειλή βίας και όπλου, της αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας (1.000) ευρώ, το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ και μία τηλεόραση.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι, οι δράστες από την παράνομη δράση τους είχαν αποκομίσει το ποσό των (1.110) ευρώ καθώς και κοσμήματα και άλλα αντικείμενα που η αξία τους ξεπερνά τις (3.000) ευρώ.

Από τα ευρήματα που συνέλεξαν από τους τόπους των εγκλημάτων και από τα στοιχεία που αξιοποίησαν, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δύο δραστών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad