Δήμος Ξηρομέρου: Υποβολή υπεύθυνης δήλωσης των κτηνοτρόφων για την εισαγωγή ζώων στους Δημοτικούς Βοσκότοπους - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Φεβρουαρίου 2015

Δήμος Ξηρομέρου: Υποβολή υπεύθυνης δήλωσης των κτηνοτρόφων για την εισαγωγή ζώων στους Δημοτικούς Βοσκότοπους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με

1. Τις διατάξεις του Π.Δ/τος 410/95 (Δ.Κ.Κ.)
2. Τις διατάξεις του Ν. Δ/τος 318/69 ¨Περί βεβαιώσεως και εισπράξεως των προσόδων των Δήμων και Κοινοτήτων ¨και ειδικότερα το άρθρο 3 αυτού.
3. Τις διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1080/80 ¨Περί τροποποιήσεως και συμπληρώσεως τινών περί των προσόδων των Ο.Τ.Α. και άλλων συναφών διατάξεων όπως αυτό τροποποιήθηκε από τις διατάξεις του άρθρου 5 του Ν. 2130/1993.

Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

Όλους τους ενδιαφερόμενους δημότες κτηνοτρόφους να υποβάλλουν στο Δημαρχείο ώρες 08:00 – 13:00 και μέχρι την 31 Μαρτίου 2015, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ εισαγωγής ζώων στους Δημοτικούς Βοσκότοπους, με την προϋπόθεση ότι θα έχουν εξοφλήσει προηγούμενες οφειλές.

Στην δήλωση θα εμφαίνεται:

Α) Ο ακριβής κατά είδος αριθμός των μεγάλων ζώων , που επιθυμούν να εισαγάγουν στις βοσκές του Δήμου μας την κτηνοτροφική περίοδο έτους 2015.

Β) Τον Αριθμό Φορολογικού μητρώου (Α.Φ.Μ.) & την Ταυτότητα του ενδιαφερόμενου και την
Δ.Ο.Υ. στην οποία καταθέτει την φορολογική δήλωση.

Γ) Στις δηλώσεις αυτές πρέπει απαραίτητα να αναφέρεται το Δημοτικό Διαμέρισμα και η ακριβής τοποθεσία που ο ενδιαφερόμενος βόσκει τα ζώα του.

Δ) Να δηλώνεται οποιαδήποτε μεταβίβαση , αλλαγή στοιχείων κατόχου των ζώων.

Ε) Να έχουν μαζί τους φωτοτυπία θεωρημένου μητρώου αιγοπροβάτων.

ΣΤ) Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι:

α) Δηλώσεις που θα υποβληθούν μετά την ως άνω προθεσμία , θα θεωρηθούν εκπρόθεσμες, με τις γνωστές συνέπειες του Νόμου, που είναι η επιβολή προστίμου κ.τ.λ..

β) Έντυπα δηλώσεων προς συμπλήρωση μπορούν να εφοδιάζονται από τα γραφεία του Δήμου μας.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΛΑΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad