Σε τίτλους :
Αρχική » » Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δασών Αιτωλ/νίας για την αντιμετώπιση της λαθροϋλοτομίας

Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δασών Αιτωλ/νίας για την αντιμετώπιση της λαθροϋλοτομίας

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015, 18:19 | 0 σχόλια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια της αποτελεσματικής αντιμετώπισης του φαινομένου των λαθροϋλοτομιών και της διακίνησης παράνομα υλοτομημένης ξυλείας, οι Δασικές Υπηρεσίες της ΠΕ Αιτωλ/νίας, εφαρμόζουν πρόγραμμα επιφυλακής κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, τα Σάββατα, Κυριακές και Εξαιρέσιμες καθώς και πρόγραμμα περιπόλων καθόλη την διάρκεια του 24ωρου, με συνεχείς παρουσίες και αιφνιδιαστικούς ελέγχους.

Για τους παραβάτες (λαθροϋλοτόμους και διακινητές παρανόμων δασικών προϊόντων) θα εφαρμοστούν οι προβλεπόμενες εκ του Νόμου διαδικασίες και κυρώσεις, οι οποίες σημειώνεται ότι είναι ιδιαιτέρως αυστηρές.

Η Δνση Δασων Αιτωλ/νίας καλεί όλους να βοηθήσουν στο δύσκολο έργο της προστασίας και διατήρησης των φυσικών και δασικών οικοσυστημάτων λειτουργώντας αποτρεπτικά στη καταστροφή τους, ενημερώνοντας στα τηλέφωνα:

Συντονιστικό Κέντρο Δασοπροστασίας
1591
Διεύθυνση Δασών Αιτωλ/νίας
2631022536
Δασαρχείο Αγρινίου
2641057617

Δασαρχείο Αμφιλοχίας
2642022220

Δασαρχείο Μεσολογγίου
2631022419

Δασαρχείο Ναυπάκτου
2634027246
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA