Σε τίτλους :
Αρχική » » Σύλλογος Γυναικών Μύτικα: Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης η διάλυση του Συλλόγου

Σύλλογος Γυναικών Μύτικα: Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης η διάλυση του Συλλόγου

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015, 10:50 | 0 σχόλια

Την Κυριακή 8/2 και ώρα 04:00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα έγινε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα, με μοναδικό θέμα την διάλυση του Συλλόγου. Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ήταν με συντριπτική πλειοψηφία ο Σύλλογος να οδηγηθεί σε διάλυση.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ενημερώσουμε την τοπική κοινωνία του Μύτικα, ότι η διάλυση ενός Συλλόγου δεν είναι κάτι που συμβαίνει ξαφνικά, ούτε βούληση και απόφαση ενός προσώπου. Συμπεριφορές μιας μειοψηφίας μελών του Συλλόγου και γεγονότα, είχαν οδηγήσει στην εκφρασμένη πεποίθηση της πλειοψηφίας των μελών του Δ.Σ., αλλά και της πλειοψηφίας των μελών του Συλλόγου, ότι ο Σύλλογος πρέπει να διαλυθεί και αυτό αποτυπώθηκε καθαρά και στο Δ.Σ. και στη Γενική Συνέλευση.

Ένας Σύλλογος που κύριο χαρακτηριστικό του ήταν το παρεΐστικο και ενωτικό κλίμα, όταν αυτό χάθηκε εξ αιτίας ατομικών συμπεριφορών που δεν θα μπούμε στην διαδικασία να αναλύσουμε, δεν έχει νόημα να υφίσταται και να λειτουργεί.

Τώρα αν ορισμένα πρόσωπα δεν θέλουν αυτή την εξέλιξη και αντιδρούν έχουμε να τους πούμε δύο πράγματα.

Πρώτον, αυτό έπρεπε να το σκεφτούν πριν υιοθετήσουν αυτές τις διασπαστικές συμπεριφορές.
Δεύτερον, με δημοκρατικές διαδικασίες οι πλειοψηφίες αποφασίζουν και όχι οι μειοψηφίες και η πλειοψηφία των μελών του Συλλόγου στην Γενική Συνέλευση αποφάσισε (44 υπερ της διάλυσης και 8 κατά), και η άποψη αυτών που δεν θέλουν την διάλυση καταγράφηκε σαν μειοψηφία και δεν εισακούστηκε από την Γενική Συνέλευση.

Τώρα αν η μειοψηφία αυτή θέλει να αγνοεί τα παραπάνω και να προχωρεί σε ενέργειες, απλά εκφράζει τον εαυτό της και όχι το Σύλλογο και προφανώς οι ενέργειες που κάνουν είναι μη σύννομες.

Επίσης ενημερώνουμε ότι έχει γίνει ο οικονομικός απολογισμός, ο οποίος θα ανακοινωθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του χωριού και στο διαδίκτυο.

Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν οικονομικά, ηθικά και με κάθε τρόπο το Σύλλογο σε αυτό το οκτάχρονο ταξίδι του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους ανεξαιρέτως.


Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα
Γεωργία Ταμπάκη
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA