"Σατανικά έργα" τα καρναβάλια και οι μεταμφιέσεις λέει ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

"Σατανικά έργα" τα καρναβάλια και οι μεταμφιέσεις λέει ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Εγκύκλιο εξέδωσε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς για την έναρξη της περιόδου του Τριωδίου.

"Δυστυχώς ο πολύς κόσμος συνδέει το Τριώδιο με κοσμικές, καρναβαλικές εκδηλώσεις, με χορούς, ξεφαντώματα, μεταμφιέσεις και παρόμοια. Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με το πνεύμα και το σκοπό του Τριωδίου. Είναι υπολείμματα ειδωλολατρικών εθίμων, μας κοσμικοποιούν, μας οδηγούν σε σύγχυση, μας αποπροσανατολίζουν, μας οδηγούν στην διακονία της κραιπάλης, της μέθης, της ἀκολασίας.

Ο διάβολος κάνει "θαυμάσια" το ανθρωποκτόνο έργο του με τις κοσμικές αυτές εκδηλώσεις. Όσοι πιστοί χριστιανοί θέλουν να ζουν το θέλημα του Θεού, να αγιάζονται και να φθάνουν άξιοι προσκυνηταί στο Πάσχα δεν μπορούν να συμμετέχουν στα ειδωλολατρικά και σατανικά αυτά έργα" αναφέρει μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης κ.Κοσμάς.

πηγή: agrinionews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ