Εύκολη εκτός έδρας νίκη του Ηρακλή στην Κατούνα με 0-3 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Απριλίου 2015

Εύκολη εκτός έδρας νίκη του Ηρακλή στην Κατούνα με 0-3

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 0-3

Εύκολα πέρασε η ομάδα μας από το γήπεδο της Κατούνας με τρία τέρματα των ΤΡΙΑΝΤΗ Σ., ΛΑΔΑ Γ. και ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ Γ.

Μετά και από αυτή την αγωνιστική πρώτος στην βαθμολογία είναι ο Αμφίλοχος με 61 βαθμούς, δεύτερη η ομάδα μας με 60 και ακολουθούν με 56 η ΑΕ Βάλτου και 54 ο Αμβρακικός Λουτρού.

Ακολουθεί η τελευταία αγωνιστική και όπως όλα δείχνουν πρωταθλητής θα είναι ο Αμφίλοχος και αν διεξαχθούν μπαράζ ανόδου στον όμιλο μας το πλεονέκτημα έδρας θα το έχει η ομάδα μας.Τώρα για να μην παίξουμε μπαράζ στον όμιλο μας πρέπει την τελευταία αγωνιστική να νικήσουμε το Λουτρό και ο Ιδομενέας Εμπεσσού στο τοπικό ντέρμπι με την Α.Ε Βάλτου να πάρει τουλάχιστον μία ισοπαλία. Εφόσον τελικά τερματίσουμε δεύτεροι για τα μπαράζ ανόδου με τους άλλους ομίλους θα σας ενημερώσουμε σε άλλη ανάρτηση.







ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΡΗΓΑΛΟΣ Γ., ΛΙΒΑΝΗΣ Β., ΛΙΒΑΝΗΣ Π., ΚΟΥΝΑΔΗΣ Β., ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Ι., TAFANI O., ΚΟΝΤΟΖΗΣΗΣ Μ., ΑΡΓΥΡΗΣ Α., (60΄ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Δ.), ΛΑΔΑΣ Γ., ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ Γ., (80΄ ΤΡΙΑΝΤΗΣ Γ.),ΤΡΙΑΝΤΗΣ Σ. (72΄ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ Σ.).

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ (26-04-2015, ΩΡΑ 17.00)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad