Σε τίτλους :
Αρχική » » Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στις Ιχθυοκαλλιέργειες «Αστερίας» - Ξεκινούν απεργία

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στις Ιχθυοκαλλιέργειες «Αστερίας» - Ξεκινούν απεργία

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Σάββατο, 16 Μαΐου 2015, 10:16 | 0 σχόλια

Σε απεργία προχωρούν αύριο στις 10 π.μ οι εργαζόμενοι στις Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες «Αστερίας Α.Ε.»στον Αστακό.

Οι 22 συνολικά εργαζόμενοι καταγγέλλουν τη στάση της εργοδοσίας, για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους, ενώ παράλληλα προειδοποιούν ότι αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους θα κλιμακώσουν την αντίδρασή τους τις επόμενες ημέρες.

Σε σχετική ανακοίνωση τους αναφέρουν:

Oι εργαζόμενοι στις Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες «Αστερίας Α.Ε.» σε γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 15 Μάη και ώρα 2:30 μ.μ. στο χώρο της επιχείρησης αποφάσισαν ομόφωνα να κατέβουν σε απεργία το Σάββατο 16 Μάη, με τη στήριξη της «Ομοσπονδίας Γάλα – Τρόφιμα – Ποτά», με κύριο αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων αρκετών μηνών.

Την ημέρα της απεργίας (Σάββατο 16 Μάη 2015) , θα πραγματοποιηθεί απεργιακή συγκέντρωση ώρα 10 π.μ. στο χώρο της επιχείρησης «Αστερίας Α.Ε».

Καλούμε όλους τους φορείς της περιοχής να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα μας και να συμμετέχουν στην απεργιακή μας συγκέντρωση.

πηγή: cityvoice


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA