Στην Ειδική Υπηρεσία Ελέγχου Ασφάλισης ο Δημήτρης Στρατούλης - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

Στην Ειδική Υπηρεσία Ελέγχου Ασφάλισης ο Δημήτρης Στρατούλης

Την Ειδική Υπηρεσία Ελέγχου Ασφάλισης (Ε.ΥΠ.Ε.Α) της Περιφέρειας Αττικής επισκέφτηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης, συνοδευόμενος από τον διοικητή του ΙΚΑ, Ροβέρτο Σπυρόπουλο και τον υποδιοικητή του ΙΚΑ, Γιάννη Θεωνά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο αναπληρωτής υπουργός ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους της Ε.ΥΠ.Ε.Α για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε «στο ακανθώδες ζήτημα της εισφοροδιαφυγής και της ανασφάλιστης και αδήλωτης εργασίας, η οποία παραμένει ανεπούλωτη πληγή και έχει σημαντικές επιπτώσεις στα ασφαλιστικά ταμεία», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας.

Ο κ. Στρατούλης υπογράμμισε ότι «η Ε.ΥΠ.Ε.Α, παρά την έλλειψη προσωπικού και τις σημαντικές τεχνικές δυσκολίες, παράγει σπουδαίο έργο, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα ενισχύσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της με κάθε τρόπο , ώστε να καταπολεμηθεί πλήρως το φαινόμενο της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας».

Ειδικότερα, ο αναπληρωτής υπουργός διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους, ότι σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΙΚΑ, θα ενισχύσει τις ελεγκτικές υπηρεσίες με ανθρώπινο δυναμικό και θα παράσχει όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέσα, ώστε να πραγματοποιείται ανεμπόδιστα το έργο των ελεγκτών.

Τέλος, ο κ. Στρατούλης «υπογράμμισε σε όλους τους τόνους, ότι θα γίνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ώστε να εκκαθαριστεί η αγορά εργασίας από πρακτικές άγριας εκμετάλλευσης και ανασφάλιστης εργασίας».


πηγή: newsbeast / φωτο: Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ