Ηρακλής Αστακού: Στον Αστακό η ανάδειξη του Δευτεραθλητή μετά την ήττα από την Α.Ε. Βάλτου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Μαΐου 2015

Ηρακλής Αστακού: Στον Αστακό η ανάδειξη του Δευτεραθλητή μετά την ήττα από την Α.Ε. Βάλτου

Α.Ε ΒΑΛΤΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 2-0

Τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου βιώσαμε στο γήπεδο της φιλοξενούμενης ομάδας. Στο πρώτο εικοσάλεπτο η ομάδα μας έχασε κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ τουλάχιστον με δύο τέρματα. Δεν έγινε αυτό και στο 30΄ λεπτό από αμυντική αδράνεια δωρίσαμε στο σέντερ φορ της Α.Ε Βάλτου ΤΣΕΚΟΥΡΑ, εύκολο τέρμα.

Ο ίδιος παίχτης μετά την πάροδο 5΄ λεπτών, αποβλήθηκε διότι κτύπησε με αγκωνιά τον κορυφαίο παίχτη του γηπέδου ΠΑΠΑΖΗΣΗ Ι. Το πλεονέκτημα της αποβολής η ομάδα μας τελικά δεν το εκμεταλλεύτηκε διότι για άλλη μια φορά έβγαλε νεύρα στο γήπεδο. Η φιλοξενούμενη ομάδα σημείωσε στο 55΄λεπτό με φάουλ από πλάγια θέση το δεύτερο τέρμα και εμείς απολέσαμε λίγο μετά πέναλτι.





Ξεχνάμε πλέον αυτό τον αγώνα και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι που είναι οι κόποι όλης της χρονιάς.

Σε αυτόν τον αγώνα όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να είναι στο γήπεδό μας και να στηρίξουν την ομάδα μας. Παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε ολόκληρη την χρονιά, ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΕΣ στον όμιλό μας πρέπει να είναι η ομάδα μας. Στον Α΄ όμιλο πέρασε στον επόμενο γύρο ως δευτεραθλητής ο Αλυκυρναικός Αγίου Θωμά.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΡΗΓΑΛΟΣ Ι., ΚΟΥΝΑΔΗΣ Β. (45΄ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Δ.), ΛΙΒΑΝΗΣ Π ., ΓΚΑΤΣΗΣ Ι., ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Ι., ΤΑΦΑΝΙ Ο., ΛΙΒΑΝΗΣ Β., ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ Σ., (68΄ΤΡΙΑΝΤΗΣ Σ.), ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ Θ. (58 ΄ΑΡΓΥΡΗΣ Α.), ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ Γ., ΛΑΔΑΣ Γ.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ - ΜΑΤΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - Α.Ε ΒΑΛΤΟΥ  (10-05-2015, ΩΡΑ 17.00΄)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad