Παναγιώτης Στάϊκος προς Γ. Βαρεμένο: Εάν μείνει έτσι ο δρόμος Πλατυγιάλι-Άγιος Δημήτριος δεν θα πατήσει άνθρωπος σε Αστακό και Μύτικα - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

Παναγιώτης Στάϊκος προς Γ. Βαρεμένο: Εάν μείνει έτσι ο δρόμος Πλατυγιάλι-Άγιος Δημήτριος δεν θα πατήσει άνθρωπος σε Αστακό και Μύτικα

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, επικοινώνησε με αρμόδιο στέλεχος της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης και συζήτησε μαζί του για την αναγκαία τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας και της απασχόλησης στην περιοχή του Πλατυγιαλίου Αστακού.

Όπως ενημερώθηκε, το θέμα αυτό έχει τεθεί και στο πλαίσιο επισκέψεων και συζητήσεων σε άλλες χώρες, όπως η Κίνα. Συγκεκριμένα, από την κινεζική πλευρά έχει εκδηλωθεί για τη δημιουργία στην περιοχή μιας μεταποιητικής μονάδας χαμηλής όχλησης.

Έχουν διατυπωθεί και άλλες ιδέες για πιθανές επενδύσεις με στόχο πάντοτε την αύξηση της απασχόλησης στην περιοχή, στις οποίες, όπως ειπώθηκε στον βουλευτή, δεν υπάρχει ακόμη κατάληξη.


Ο κ. Παναγιώτης Στάϊκος σχετικά με το θέμα αυτό, έκανε το εξής σχόλιο:

Αγαπητέ κύριε Βαρεμένε

Πολύ καλή πρωτοβουλία, αλλά ας μη γελιόμαστε, εάν δεν τελειώσει ο δρόμος Πλατυγιάλι, Άγιος Δημήτριος και Άγιος Δημήτριος Γέφυρα Γουριάς δεν πρόκειται να έλθει κανείς για να επενδύσει.

Θερμή παράκληση κάντε κάτι, να γίνει εκταμίευση για τη συνέχιση των εργασιών του τμήματος Πλατυγιάλι – Άγιος Δημήτριος, γιατί εάν μείνει και το καλοκαίρι έτσι δεν πρόκειται να πατήσει άνθρωπος στον Αστακό και στον Μύτικα.

Αστακός 19/5/2014

Με εκτίμηση
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ