Ο ιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης ανέλαβε πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

Ο ιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης ανέλαβε πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας

Με νέο πρόεδρο, τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη που θα πλαισιώσει το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο,  συνεχίζει την προσπάθειά του για ανάκαμψη ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος Κατοχής.

Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης έχει Κατοχιανές ρίζες και είναι γιατρός στο επάγγελμα καθώς δραστηριοποιείται στον Αστακό Ξηρομέρου.

Εμείς δηλώνουμε παρόντες και αρωγοί στην κάθε προσπάθειά του για να ανέβει ο Τρίκαρδος στη θέση που ανήκει και να πρωταγωνιστεί.

Έδειχνε πάντα το ενδιαφέρον του για το Σύλλογο και πίστεψε ότι ήρθε η ώρα με την πιο ενεργή συμβολή του να βοηθήσει την ομάδα. Σαν κύριο στόχο έχει θέσει να γίνουμε ξανά ομάδα και να κερδίσουμε τον σεβασμό και την αγωνιστική κυριαρχία όπως αρμόζει στην ιστορία του Τρικάρδου και της Κατοχής.

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ