Σε τίτλους :
Αρχική » » Ο ιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης ανέλαβε πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας

Ο ιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης ανέλαβε πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015, 11:29 | 0 σχόλια

Με νέο πρόεδρο, τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη που θα πλαισιώσει το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο,  συνεχίζει την προσπάθειά του για ανάκαμψη ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος Κατοχής.

Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης έχει Κατοχιανές ρίζες και είναι γιατρός στο επάγγελμα καθώς δραστηριοποιείται στον Αστακό Ξηρομέρου.

Εμείς δηλώνουμε παρόντες και αρωγοί στην κάθε προσπάθειά του για να ανέβει ο Τρίκαρδος στη θέση που ανήκει και να πρωταγωνιστεί.

Έδειχνε πάντα το ενδιαφέρον του για το Σύλλογο και πίστεψε ότι ήρθε η ώρα με την πιο ενεργή συμβολή του να βοηθήσει την ομάδα. Σαν κύριο στόχο έχει θέσει να γίνουμε ξανά ομάδα και να κερδίσουμε τον σεβασμό και την αγωνιστική κυριαρχία όπως αρμόζει στην ιστορία του Τρικάρδου και της Κατοχής.

πηγή


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA