ΝΑΙ κύριε Πρωθυπουργέ. Για πρώτη φορά μετά από έξι μήνες, λειτουργήσατε ως Ηγέτης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Ιουλίου 2015

ΝΑΙ κύριε Πρωθυπουργέ. Για πρώτη φορά μετά από έξι μήνες, λειτουργήσατε ως Ηγέτης

ΝΑΙ κύριε Πρωθυπουργέ.

Για πρώτη φορά μετά από (6) έξι μήνες , υποτάσσοντας το προσωπικό και κομματικό συμφέρον στο ΕΘΝΙΚΟ , λειτουργήσατε ως Ηγέτης.

Επιτέλους απεγκλωβιστήκατε από το ψευτοδίλημμα Μνημόνιο –Αντιμνημόνιο. Γιατί εάν αυτό υφίστατο πραγματικά , τότε με την υπογραφή σας μετατραπήκατε σε Super Μνημονιακό.

Ποτέ όμως δεν ήταν αυτό το πραγματικό Διακύβευμα .

Το πραγματικό ήταν:

Ευρώπη ή Βαλκάνια ;

Ευρώ ή Δραχμή;

Κακά τα ψέματα όμως . Είχε επικρατήσει ένας στείρος Λαϊκισμός , ο οποίος μας οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια σε επιστροφή στην Δραχμή και έξοδο από την Ευρώπη και είχε πολλούς θιασώτες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ .

Το μεγάλο πρόβλημα όμως της Χώρας δεν ήταν κυρίως το Χρέος , το οποίο όντως είναι πολύ μεγάλο , αλλά κυρίως η έλλειψη ανταγωνιστικότητας , η οποία δημιουργούσε ύφεση, ελλείμματα , κλείσιμο επιχειρήσεων και ανεργία , η οποία είναι η μεγάλη μάστιγα για την Χώρα μας.

Και η συνταγή ήταν πολύ απλή και δοκιμασμένη με επιτυχία από άλλες Χώρες , με πραγματικές μεταρρυθμίσεις , στην Δημόσια Διοίκηση , το Κράτος ολόκληρο και την Οικονομία , οι οποίες όμως δεν έγιναν ποτέ , γιατί υπήρχε ένα διαρκές αλισβερίσι μεταξύ συντεχνιών και του Πολιτικού Προσωπικού της Χώρας .

Επομένως η υπογραφή σας σε αυτή την συμφωνία θα έχει πραγματική αξία μόνο, εάν ξεκινήσουν από αύριο οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις , γιατί διαφορετικά θα πάνε χαμένες οι θυσίες του Ελληνικού Λαού και με αυτό το Μνημόνιο .!!!

Εγώ πάντως παρά τις τεράστιες δυσκολίες που υπάρχουν , με αυτή την συναίνεση που για πρώτη φορά υπάρχει στην Βουλή μεταξύ Κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης ,είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε σαν Χώρα να τα καταφέρουμε, έστω και με πολύ πόνο και να μην οδηγηθούμε στην απόλυτη καταστροφή.!!!

Αριστερή Πλατφόρμα Δήλωσε :

Αυτή η συμφωνία μπορεί να περάσει από τη Βουλή με τη συνδρομή των ψήφων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ. Δεν θα περάσει, όμως, στο λαό, ο οποίος θα την ακυρώσει στην πράξη με την ενότητα και τους αγώνες του.

Δηλαδή καλείτε τον Λαό να ανατρέψει την Κυβέρνηση ΖΥΡΙΖΑ;

«Ταπεινωτική για τον ελληνικό λαό», χαρακτήρισε η Αριστερή Πλατφόρμα τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, καλώντας τον σε «ένα Όχι μέχρι τέλους».

ΟΧΙ κύριοι ο Ελληνικός Λαός δεν ταπεινώθηκε από την Συμφωνία .Ο Ελληνικός Λαός θα παλέψει και θα επιβιώσει.

ΝΑΙ κύριοι εσείς μαζί με την Ραχήλ , την Ζωή , τον Πάνο, τον Για(ν)η και κάτι άλλους όψιμους επαναστάτες παγιδεύσατε επί (5) πέντε μήνες τον Πρωθυπουργό και καταφέρατε να τον φέρετε σε τραγική θέση σε αυτή την Σύνοδο Κορυφής .Η έκφραση του προσώπου του στις φωτογραφίες , όπου έχουν χαθεί τα χαμόγελα και την θέση τους έχουν πάρει η θλίψη , η οδύνη και η απόγνωση είναι εμφανέστατη .!!!

ΝΑΙ κύριοι δεν ταπείνωσαν τον Πρωθυπουργό οι Ευρωπαίοι , αλλά συνεργάτες και << φίλοι του>>.

ΝΑΙ κύριοι τον εγκλωβίσατε αμέσως μετά την ορκωμοσία του σε έναν αδιέξοδο δρόμο από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του , οδηγώντας τον μάλιστα στην μεγάλη Γκάφα του ΟΧΙ , την οποία αντιλήφθηκε στην Βουλή κατά την συζήτηση του αποτελέσματος του Δημοψηφίσματος και αναγκάσθηκε την προτελευταία στιγμή , συνειδητοποιώντας που οδηγούσε την Χώρα , να κάνει εκείνη την άκρως δραματική έκκληση , ότι με το ΟΧΙ δεν ερχόταν απλά το Grexit , όπως είπε ,αλλά μια ανυπολόγιστη Εθνική Καταστροφή , με απρόβλεπτες συνέπειες και κίνδυνο ακραίας και αβάσταχτης Φτωχοποίησης του μεγαλύτερου τμήματος του Ελληνικού Λαού.

ΝΑΙ εκείνη την στιγμή ο Πρωθυπουργός συνειδητοποίησε , ότι έπρεπε να φερθεί ως ηγέτης , για πρώτη φορά από την στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του ,αναγνωρίζοντας ότι είχαν γίνει πολλά λάθη , παραμερίζοντας το Προσωπικό και Κομματικό Συμφέρον , πρόταξε το συμφέρον του Λαού και του Έθνους, πετώντας το ψευδεπίγραφο ΟΧΙ στο καλάθι της Ιστορίας και ετοιμάστηκε για Βρυξέλες για το μεγάλο ραντεβού με την Ιστορία , όπου με πόνο ψυχής , αλλά και την μεγάλη ευθύνη απέναντι στον Λαό του, από το μεγαλύτερο τμήμα του οποίου είχε την εξουσιοδότηση, για να πάει να πει το μεγάλο ΝΑΙ .!!!

Μπορεί κύριε Πρωθυπουργέ την Κυριακή στις Βρυξέλες να πονέσατε και σεις και ο Ελληνικός Λαός , αλλά ΟΧΙ δεν ηττηθήκατε-δεν ηττηθήκαμε .

Με σκληρή δουλειά ο Ελληνικός Λαός είμαι βέβαιος πως θα βρει τον δρόμο μέσα στο Ευρωπαϊκό του πεπρωμένο . Εκείνος ο οποίος ηττήθηκε από το μεγάλο σας ΝΑΙ , που εμείς στο Δημοψήφισμα λέγαμε, ότι ήταν η υπεύθυνη Εθνική Επιλογή , είναι ο Εθνικά Επικίνδυνος Λαϊκισμός , ο οποίος τον τελευταίο καιρό είχε το πάνω χέρι .

Ευτυχώς όμως δεν κατάφερε με τις κραυγές κάποιων ακραίων να διχάσει τον Ελληνικό Λαό ( παρά τις << φιλότιμες >> προσπάθειες του) και σε αυτή την δύσκολη ώρα ήταν δίπλα σας.

Εμπρός λοιπόν κύριε Πρωθυπουργέ πείτε το ΟΧΙ σε αυτούς , οι οποίοι ήσαν δίπλα σας και σας πρόδωσαν , αν και είχαν ευεργετηθεί από εσάς και ΝΑΙ δείξτε τους την πόρτα της εξόδου και να είστε βέβαιος ότι θα έχετε βοηθήσει την Πατρίδα για δεύτερη φορά.!!!

ΝΑΙ κύριε Πρωθυπουργέ . Για πρώτη φορά μετά από (6) έξι μήνες , υποτάσσοντας το προσωπικό και κομματικό συμφέρον στο ΕΘΝΙΚΟ λειτουργήσατε ως Ηγέτης και η Ιστορία θα σας το αναγνωρίσει , ενώ τους άλλους θα τους έχει πετάξει απλά στα σκουπίδια.!!!!

Κρατάω αυτό που είπατε , ότι δεν σκοπεύετε να δραπετεύσετε από τις ευθύνες σας.

Εάν βέβαια κάποια ώρα βρείτε το θάρρος και ζητήσετε συγνώμη από εκείνους τους οποίους είχατε προπηλακίσει στο παρελθόν , οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα διαφορετικό από εσάς , όταν βρέθηκαν στην ίδια δύσκολη θέση με εσάς , οι οποίοι μάλιστα τώρα σας δίνουν απλόχερα χείρα βοηθείας ,τότε θα έχετε γίνει πραγματικά σπουδαίος άνθρωπος.!!! ( αλλά έχω την εντύπωση, πως το κάνατε ήδη με την έκφραση των ματιών σας).!!!!

Υ.Γ1

Κάποιοι φίλοι μου στο Δημοψήφισμα έλεγαν πως η υπεύθυνη στάση ήταν το ΟΧΙ .

Τους ερωτώ λοιπόν ;

Είναι με τον Πρωθυπουργό , ο οποίος είπε το μεγάλο ΝΑΙ, ή με εκείνους που με άκρατο Λαϊκισμό επιμένουν και σήμερα σε ένα καταστροφικό για την ύπαρξή μας ΟΧΙ;

Υ.Γ2

Σ’ εκείνους τους πολύ λίγους που μου την πέσανε με προσωπικές επιθέσεις , επειδή τόλμησα να δημοσιοποιήσω την άποψή μου για το Δημοψήφισμα , χωρίς να έλεγα σε κανέναν τι θα ψήφιζε και δέχθηκα χυδαίες επιθέσεις, λέω ότι δεν χαρακτήρισα κανέναν χυδαίο ,απλά είπα ότι δέχθηκα χυδαίες επιθέσεις . Πώς να το κάνουμε, δεν είναι το ίδιο .Μην ψάχνουν άλλοθι για την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά τους.

Και στο ερώτημα τι συνιστώ σε 17χρονα παιδιά τους απαντώ , ότι τα προτρέπω να δουλέψουν σκληρά, να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες , να μάθουν ξένες γλώσσες και τότε δεν μπορεί καμία κρίση να τους σταματήσει την πρόοδο.!!!

Αστακός 15/7/2015

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad