Ευχαριστίες του Συλλόγου Γυναικών Αστακού για την παράσταση '' Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα'' - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Σεπτεμβρίου 2015

Ευχαριστίες του Συλλόγου Γυναικών Αστακού για την παράσταση '' Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα''

Αστακός 21/9/2015

Το Δ.Σ. του πολιτιστικού λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού ευχαριστεί την Ένωση Αστακηνών Αθήνας για την ευγενική πρόσκληση της θεατρικής ομάδας των μαθητών του Γυμνασίου – Λυκείου Αστακού υπό την καθοδήγηση του κ. Λάμπρου Πιτσούλια στο υπαίθριο θέατρο Ζωγράφου και συγχαίρει τον κ. Χρήστο Μάντζαρη και κ. Γρηγόρη Νικήτα για την άψογη οργάνωση.

Ευχαριστεί την Δήμαρχο Ζωγράφου κ. Τίνα Καφατσάκη τον γιατρό Χρήστο Κλαδευτήρα πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου τους υπαλλήλους του Δήμου και όλους όσους συντέλεσαν και παρευρέθησαν στην παρουσίαση της επιτυχημένης θεατρικής παράστασης ''Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα ''.

Τέλος ευχαριστεί το ''Ξηρόμερο News '' και ιδιαίτερα τον κ. Γιώργο Τσέλιο για την φωτογραφική κάλυψη.

Το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad