Σε τίτλους :
Αρχική » » Συγκλονιστικό βίντεο: Δείτε την τεράστια κατολίσθηση στην Λευκάδα την στιγμή του σεισμού

Συγκλονιστικό βίντεο: Δείτε την τεράστια κατολίσθηση στην Λευκάδα την στιγμή του σεισμού

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015, 19:48 | 0 σχόλια

Ένας ψαράς που βρισκόταν στα ανοιχτά της παραλίας των Εγκρεμνών την ώρα του σεισμού, κατέγραψε με την κάμερά του ένα μοναδικό φαινόμενο μιας απίστευτης σε μέγεθος κατολίσθησης.

Η εικόνα πραγματικά σοκάρει και είναι από τις σπάνιες φορές που καταγράφεται στην κάμερα ένα τέτοιο φαινόμενο. Στο βίντεο καταγράφεται μία τεράστιας έκτασης κατολίσθηση στην παραλία των Εγκρεμνών στην Λευκάδα, κατά την διάρκεια του σημερινού σεισμού των 6,1 Ρίχτερ.

Η σκηνή καταγράφεται από έναν ψαρά που βρίσκεται ανοιχτά στην θάλασσα, και πραγματικά συγκλονίζει με την ένταση του φαινομένου αλλά και την δύναμη της φύσης.

Ευτυχώς, λόγω εποχής, η φημισμένη παραλία δεν είχε λουόμενους, γιατί διαφορετικά, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπήρχαν αρκετά θύματα.

Δείτε το βίντεο:

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο σημείο είχε πληγεί και στον σεισμό τον Δεκαπεντάγουστο του 2003, στο οποίο είχε εκτυλιχθεί και ένα θρίλερ με τέσσερις ξένους αναρριχητές που είχαν τραυματιστεί σοβαρά. Ο σεισμός εκείνος, των 6,4 Ρίχτερ, ήταν πολύ πιο καταστροφικός από τον σημερινό, είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα λόγω κατολισθήσεων σε φημισμένες παραλίες του νησιού όπως το Πόρτο Κατσίκι και είχε επιδράσει αρνητικά στην τουριστική κίνηση του νησιού.

πηγή

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA