Κλείνει η Τράπεζα Πειραιώς στον Μύτικα; - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Νοεμβρίου 2015

Κλείνει η Τράπεζα Πειραιώς στον Μύτικα;

Σε κλείσιμο προχωρά η Τράπεζα Πειραιώς του υποκαταστήματός της στον Μύτικα, σύμφωνα με πληροφορίες του blog "Mytika Press".

Συγκεκριμένα το blog αναφέρει τα εξής:

"Πληροφορούμαστε ότι το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα, υπάρχουν σκέψεις και οδεύει προς κλείσιμο. Η πληροφορία μας είναι έγκυρη και δεν χωρά αμφισβήτηση. Η οριστική απόφαση δεν έχει ακόμα παρθεί, όμως η σκέψη υπάρχει και μάλιστα οι δικές μας πληροφορίες μιλάνε σχεδόν για βεβαιότητα.

Δεν χρειάζεται εμείς να εξηγήσουμε τις μεγάλες επιπτώσεις που θα έχει ένα ενδεχόμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς του Μύτικα. Καθένας το αντιλαμβάνεται.

Εμείς το αναφέρουμε και ελπίζουμε να υπάρξει μία κινητοποίηση μήπως και καταφέρουμε να αποτρέψουμε την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, όχι μόνο για τον Μύτικα, αλλά για ολόκληρη την Δ.Ε. Αλυζίας."

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad