Σε τίτλους :
Αρχική » » Ανακοίνωση Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αγροτών Αιτωλοακαρνανίας

Ανακοίνωση Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αγροτών Αιτωλοακαρνανίας

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015, 23:43 | 0 σχόλια

Ανακοίνωση Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αγροτών Αιτωλοακαρνανίας

Σας ανακοινώνουμε τις αποφάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής μετά από το μαζικό συλλαλητήριο της 18ης Νοεμβρίου στην Αθήνα.

1. Απαιτούμε από τους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας να μην ψηφίσουν τα μέτρα – ταφόπλακα για τη φορολόγηση και το ασφαλιστικό των αγροτών. Όποιος εκπρόσωπος μας στη Βουλή ψηφίσει τα μέτρα αυτά θα θεωρείται ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ και θα αντιμετωπίζεται ανάλογα.

2. Στηρίζουμε τις προτεινόμενες αλλαγές στο νομοσχέδιο – λαίλαπα όπως αναφέρονται στο Ψήφισμα που εγκρίθηκε κατά την διάρκεια της Πανελλαδικής Κινητοποίησης Αγροτών – Κτηνοτρόφων – Αλιέων και αυτό παραδόθηκε στη Βουλή των Ελλήνων στις 18/11/2015.

3. Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά της Αστυνομίας τόσο για τις ενέργειες που έκανε για να εμποδίσει την έγκαιρη μετάβαση μας στην Αθήνα αλλά και για την ακραία και βίαιη συμπεριφορά των ΜΑΤ κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας.

4. Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις σε περίπτωση που η Κυβέρνηση, μέσω της ψήφισης του νομοσχεδίου, προχωρήσει για άλλη μια φορά σε αθέτηση των υποσχέσεων της προς τους Αγρότες, όπως αυτές έχουν διατυπωθεί από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

5. Καλούμε όλους τους παραγωγικούς φορείς του νομού να κατανοήσουν και να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα του Πρωτογενή Τομέα, που μαζί με τον Τουρισμό είναι τα μόνα ικανά αναπτυξιακά μέσα να μας βγάλουν από την κρίση.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA