Επίδομα θέρμανσης: Άνοιξε η εφαρμογή στο Taxisnet - Πότε παίρνετε τα χρήματα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Δεκεμβρίου 2015

Επίδομα θέρμανσης: Άνοιξε η εφαρμογή στο Taxisnet - Πότε παίρνετε τα χρήματα

Ανοιχτή είναι από απόψε το βράδυ η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των αιτήσεων είσπραξης του επιδόματος θέρμανσης στο Taxisnet.

Εδώ να σημειώσουμε πως τον Φεβρουάριο θα πάρουν το επίδομα όσοι κάνουν την αίτησή τους μέχρι το τέλος του 2015. Αυτό, ωστόσο, με την προϋπόθεση πως θα γίνει ηλεκτρονική διασταύρωση για να διαπιστωθεί ότι όντως αγοράστηκε πετρέλαιο θέρμανσης.

Όσοι αγοράσουν πετρέλαιο ή κάνουν την αίτηση από το 2016, αναμένεται να πάρουν το επίδομα την ερχόμενη άνοιξη. Ολόκληρο το ποσό του επιδόματος θα καταβληθεί μόνο εφόσον αποδειχθούν... αρκετά τα κεφάλαια που έχουν δεσμευτεί από τον κρατικό προϋπολογισμό (σ.σ. τα οποία ανέρχονται στο ποσό των περίπου 105 εκατ. ευρώ).

πηγή 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad