Ανακοίνωση - απάντηση του Προέδρου της Τ.Κ. Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου κ. Γιάννη Χρόνη στον κ. Κώστα Γεωργούλα - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση - απάντηση του Προέδρου της Τ.Κ. Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου κ. Γιάννη Χρόνη στον κ. Κώστα Γεωργούλα

Ανακοίνωση – απάντηση του Προέδρου της Τ.Κ. Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου κ. Γιάννη Χρόνη στο Δημοτικό σύμβουλο κ. Κώστα Γεωργούλα

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γεωργούλας ευρισκόμενος -άγνωστο για ποιο λόγο- σε θέση άμυνας και προφανώς σε σύγχυση, προβαίνει σε δημοσιεύσεις με σαφή υπονοούμενα σε βάρος μου. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, την οποία πολύ καλά γνωρίζουν άπαντες οι συγχωριανοί μας, παραθέτω τα κάτωθι:

Στις 18-2-2015 ο στενότατος φίλος του κ. Γεωργούλα και συγχωριανός μας μηχανικός κ. Δημήτριος Κίσσας υπέβαλε για λογαριασμό του κ. Δημητρίου Ζήκου αίτημα στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξηρομέρου, προκειμένου να του χορηγηθεί βεβαίωση για την ύπαρξη αγροτικών δρόμων στην περιοχή όπου υφίστανται οι ιδιοκτησίες του, προσκομίζοντας ταυτόχρονα τα σχετικά τοπογραφικά διαγράμματα, συνταχθέντα όλα από τον ίδιο (κ. Δημήτριο Κίσσα).

Στις 20-2-2015 και αφού προηγουμένως με πρωτοβουλία του κ. Κίσσα πραγματοποίησα αυτοψία στο χώρο, εκλήθην από την αρμόδια μηχανικό στην Τεχνική Υπηρεσία, όπου μετά από συνεννόηση μαζί της προέβην στην υπογραφή σχετικής βεβαίωσης περί της ύπαρξης αγροτικών δρόμων, τους οποίους βεβαίως πολύ καλά γνώριζα και γνωρίζω. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.

Το ποιος γνώριζε όμως για την πρόθεση εγκατάστασης εργοστασίου βιομάζας στην περιοχή και μάλιστα από 2-11-2015 προκύπτει ξεκάθαρα από τα πρακτικά συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου της 2-11-2015. Και τούτο διότι την ως άνω ημεροχρονολογία ο κ. Γεωργούλας παρέστη στη εν λόγω συνεδρίαση, από την οποία εγώ απουσίαζα και στην οποία ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ανέγνωσε και γνωστοποίησε στους παρισταμένους δημοτικούς συμβούλους την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του εν λόγω έργου, χωρίς καμία αντίδραση ή κανένα αντίλογο εκ μέρους του κ. Γεωργούλα. Θα πρέπει εδώ μάλιστα να επισημάνω ότι περιέργως το σχετικό έγγραφο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με το οποίο καλούνταν και το τοπικό συμβούλιο Χρυσοβίτσας να εκφράσει γνώμη για την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του εν λόγω έργου «παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα», ουδέποτε μου κοινοποιήθηκε και τούτο με ασφάλεια προκύπτει και αποδεικνύεται από το Βιβλίο Πρωτοκόλλου του Δήμου. Όταν όμως, έλαβα γνώση του εν λόγω θέματος, στις 29-12-2015 μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντιδήμαρχο κ. Λαϊνά, αμέσως προσκάλεσα το τοπικό συμβούλιο και στις 16-1-2016 με ομόφωνη απόφασή του γνωμάτευσε αρνητικά για την εγκατάσταση του παραπάνω έργου.

Κατά συνέπεια όλων των ανωτέρω, η ατυχής προσπάθεια του κ. Γεωργούλα να δημιουργήσει εντυπώσεις σε βάρος μου στερείται μάλλον σοβαρότητας, τυγχάνει καταφανώς προσχηματική και ως τέτοια την αφήνω στην κρίση των συγχωριανών και συνδημοτών μας.


Μετά τιμής,
Ιωάννης Χρόνης
Πρόεδρος τ.κ. Χρυσοβίτσας 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ