Συνεχίζονται οι Αγροτικές Κινητοποιήσεις - Κλειστός σήμερα το απόγευμα ο κόμβος Κεφαλοβρύσου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Φεβρουαρίου 2016

Συνεχίζονται οι Αγροτικές Κινητοποιήσεις - Κλειστός σήμερα το απόγευμα ο κόμβος Κεφαλοβρύσου

Παναιτωλοακαρνανική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αγροτών. 

Μπλόκο Κεφαλόβρυσου Αιτωλικού.

Συνέχιση των κινητοποιήσεων στον Κόμβο Κεφαλοβρύσου, αποφασίστηκε μεταξύ άλλων κατά την συνέλευση της Πέμπτης 25/02 στο Μπλόκο Κεφαλοβρύσου.

Στη συνέλευση παραβρέθηκε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ Κοσμάς, ο οποίος δήλωσε για άλλη μια φορά την συμπαράσταση του στο δίκαιο αγώνα των αγροτών. Στην συνέλευση παρών ήταν και ο δικηγόρος Γρίβας Νίκος ο οποίος στηρίζει νομικά το Μπλόκο Κεφαλόβρυσου μετά την παραγγελία της Εισαγγελέως του Άρειου Πάγου.

Τέλος έγινε ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του Μπλόκου στη πανελλαδική επιτροπή μπλόκων που συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και μετά από διάλογο αποφασίστηκε ομόφωνα:
  • Η καταγγελία της ποινικοποίησης του αγώνα μας και η συνέχιση του αποκλεισμού του Κόμβου ως απάντηση στην τρομοκρατία που επιχειρεί η κυβέρνηση μέσω της Εισαγγελέως του Άρειου Πάγου. Αίτημά μας είναι να ακυρωθούν τα αγροτοδικεία και να καταργηθεί ο νόμος που ποινικοποιεί τις δράσεις για την προάσπιση του Κοινωνικού Συμφέροντος
  • Ο αποκλεισμός του Κόμβου την Παρασκευή 26 Φλεβάρη από 18:00 έως 23:00, χωρίς να αποκλείονται και αιφνιδιαστικοί αποκλεισμοί.
  • Αναμένουμε την ανακοίνωση από την Κυβέρνηση του συνόλου των δεσμεύσεων και των προτάσεων που συζητήθηκαν στην συνάντηση της Πέμπτης στο Μαξίμου, οι οποίες θα ληφθούν υπόψη για το μέλλον και την μορφή των κινητοποιήσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad