Σε τίτλους :
Αρχική » » Έκλεψαν αυτοκίνητα στο Νεοχώρι

Έκλεψαν αυτοκίνητα στο Νεοχώρι

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016, 19:10 | 0 σχόλια

Συνεχίζονται οι κλοπές στην περιοχή και με δεδομένη την έλλειψη αστυνόμευσης οι δράστες αποθρασύνονται όλο και περισσότερο.

Τις τελευταίες ημέρες κλάπηκαν δυο αυτοκίνητα στο Νεοχώρι, ενώ άγνωστοι δράστες διέρρηξαν ένα μίνι μάρκετ και ένα σπίτι στη διάρκεια της νύχτας. Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο και οι κάτοικοι διαμαρτύρονται έντονα για την ανασφάλεια που επικρατεί στην περιοχή.

Οι παντελώς απροστάτευτοι κάτοικοι της περιοχής απαιτούν πλέον το θέμα της αστυνόμευσης να συζητηθεί και στο δημοτικό συμβούλιο και να υπάρξουν οι κατάλληλες ενέργειες πίεσης. Η ανικανότητα της Α.Δ. Αιτωλίας έπρεπε ήδη να είχε απασχολήσει και τους τοπικούς βουλευτές με ερωτήσεις στο υπουργείο και παραστάσεις στην ΕΛΑΣ.

πηγή


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA