Έκλεψαν αυτοκίνητα στο Νεοχώρι - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

Έκλεψαν αυτοκίνητα στο Νεοχώρι

Συνεχίζονται οι κλοπές στην περιοχή και με δεδομένη την έλλειψη αστυνόμευσης οι δράστες αποθρασύνονται όλο και περισσότερο.

Τις τελευταίες ημέρες κλάπηκαν δυο αυτοκίνητα στο Νεοχώρι, ενώ άγνωστοι δράστες διέρρηξαν ένα μίνι μάρκετ και ένα σπίτι στη διάρκεια της νύχτας. Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο και οι κάτοικοι διαμαρτύρονται έντονα για την ανασφάλεια που επικρατεί στην περιοχή.

Οι παντελώς απροστάτευτοι κάτοικοι της περιοχής απαιτούν πλέον το θέμα της αστυνόμευσης να συζητηθεί και στο δημοτικό συμβούλιο και να υπάρξουν οι κατάλληλες ενέργειες πίεσης. Η ανικανότητα της Α.Δ. Αιτωλίας έπρεπε ήδη να είχε απασχολήσει και τους τοπικούς βουλευτές με ερωτήσεις στο υπουργείο και παραστάσεις στην ΕΛΑΣ.

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad